مشاوره حقوقی رایگان - توقیف ماشین لیزینگ برای حمل مواد مخدر

سلام من یک ماشین لیزینگی داشتم که اقساطش پرداخت نشده به یک نفر دیگر فروختم و اون بنده خدا هم به راننده داده وماشین با مواد مخدر مصادره شد اون زمان چون همه ترسیدن فقط من رفتم دادگاه و اعلام کردم ماشین مال بنده هست ولی چون راننده اعلام کرده بود ماشین مال کس دیگری هست باتوجه به نداشتن دانش کافی و نیومدن اون شخص بازم ماشین رو حتی با مدرک به من تحویل ندادن و مصادره کردن و دولت فروخت .حالا لیزینگ بعد ده سال بابت اقساط از من شکایت کرده در صورتی که خودشون در جریان توقیف ماشین بودن ایا لیزینگ نمیتونست درخواست برگشت و مالکیت ماشین رو همون موقع بده
یا منی که الان مجبور به پرداخت اقساط هستم میتونم به عنوان مالک ماشین رو یا از دادگاه یا از لیزینگ درخواست کنم ؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
مفاد قرارداد حایز اهمیت است
دادخواست تخصصی تنظیم گردد…

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق شعبه ای که دستور توقیف داده موضوع را پیگیری کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام

شما مسئولیت پرداخت اقساط را خواهید داشت
بله میتوانید شکایت نمایید

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام اقساط بعهده شماست وبعد میتوانید انرا ازشخصی که ماشین را فروخته بودید مطالبه کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در هر صورت شما طرف قرارداد هستید و بایستی اقساط را پرداخت کنید و از سوی دیگر بعد از پرداخت میتوانید دادخواست مطالبه وجه را به ثبت برسانید.