مشاوره حقوقی رایگان - رفع ضبط کامیون حامل مواد

باسلام کامیون که خودم خریداری کرده بودم پولش رو از سهمیه ارث پدروکارکردفروشگاه پرداخت کرده بودم وتمام اسناد بنام خودم هست جهت کار دراختیار همسرم که گواهینامه پایه یکم دارد قرار دادم وایشان بدون اطلاع من 370کیلو مواد درقسمت بار کامیون قرار میدهد که پس ازکشف 30سال حبس وضبط کامیون حکم داده میشود من به حکم صادره اعتراض ثالث زدم ادعای من رو نپذیرفتن به خاطر سابقه حمل مواد همسرم وهمچنین وجود رابطه سببی قبول نکردن ورای برعلیه من صادر شد به رای اعتراض زدم بازم تجدید نظر رای قبلی روتایید کرد.من چکار کنم درحالی که کامیون وسیله امرار معاش من بود وهست ایا راهی دارم؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود چنان‌چه رای قطعیت یافته باشد راهی نیست جز اعاده دادرسی ان هم با شرایطی امکان پذیر است

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام چون رای قطعی شده به نظر نتیجه ای ندارد مگر پذیرش اعاده دادرسی ماده 477

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در صورت صدور حکم قطعی متاسفانه کاری نمیشه کرد و تحت شرایطی می توانید درخواست اعاده دادرسی بدهید.
معمولا با درخواست اعاده دادرسی نیز موافقت نمی شود.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

چنان‌چه رای قطعیت یافته باشد راهی نیست جز اعاده دادرسی