مشاوره حقوقی رایگان - مصادره ی خودروی حمل مواد مخدر صنعتی 55 گرم

باعرض سلام خدمت وکلای گرامی. خودرویی که باش گیر کردم مصادره شده ولی خودرو چندروزی بودکه بصورت از دم قسط خریده بودم و هیچ مبلغی پرداخت نکردم الان مالک میخواد طریق قانونی خودروی خویش را پس بگیرد لطفا راهنمایی کنید که چه اقداماتی باید بکند؟ باتشکر

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

باید مالک علاوه بر دلایل مالکیت اعلام نماید که اطلاعی از قاچاق مواد نداشته وخودرو امانت در اختیار شما بوده تا بتواند خودرو از مصادره ازاد شود

محمدزارعی ایرندگان

جناب آقای محمدزارعی ایرندگان :

دروود برشما-قانونا خودرو متعلق به شماست

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
مالک باید دادخواست اعتراض ثالث اجرایی را مطرح نماید

و با ارائه مستندات و مدارک دعوای خود را اثبات نماید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

بعید است مالک بتواند خودرو را پس بگیرد ولی می تواند خسارات را از شما مطالبه کند ...

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
با اعلام اینکه از ماجرا اطلاعی نداشته اند می توانند درخواست نمایند

رضا زيرک باش

جناب آقای رضا زيرک باش:

سلام اگر حق فسخ دارد ضمن اعتراض در خواست فسخ

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام، دادخواست اعتراض ثالث اجرایی توسط یکی از وکلای محترم شهرتان دهید

الهام پیشگر

سرکار خانم الهام پیشگر :

مالک باید دادخواست اعتراض ثالث اجرایی را مطرح نماید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اگر در مبایعه نامه حق فسخ پیش بینی شده می تواند با حصول شرط معامله را فسخ نماید در غیر اینصورت راهی برای فسخ وجود ندارد