مشاوره حقوقی رایگان - نفقه زوجه

با سلام خدمت شما وکلای عزیز .
حدودا 5ماه هست که عقد دائم انجام دادم با همسرم و الان به دلیل اختلافاتی که حدودا 40روز بعد از عقد بینمون رخ داد می خواهیم از هم جدا بشیم و حدودا 3ماه هم هست هیچگونه با همسرم در ارتباط نیستم . و تنها کاری که همسرم تو این مدت انجام دادن این است که رفتن مهریه گذاشتن اجرا.و از باب نفقه نه چیزی به بنده گفتن و نه شکایتی کردن . می خواستم بدونم که الان اگه تا زمانی که شکایتی از باب نفقه از من صورت نگیره مشکلی ایجاد نمیشه که چیزی پرداخت نکنم ؟چون هم باهاش در ارتباط نیستم و همینکه مبلغی برای بنده مشخص نشده که بدونم چقدر باید پرداخت کنم .؟
و به غیراز اون این تو این دو ماهی که از ابتدای عقدمون گذشت تا روزی که دیگه باهم به مشکل خوردیم و از هم خبری نداریم مبالغی جزی به صورت نقدی . بهش دادم و تمامی البسه و لوازم آرایش و هزینه شارژ موبایل و بسته اینترنتش رو من پرداخت کردم . می خواستم ببینم الان وضعیت بنده به چه صورت هست ؟ممنون میشم راهنمای کنید بنده رو .

پاسخ ها :

مجتبی کریمی سجزی

جناب آقای مجتبی کریمی سجزی :

سلام
بهتر است مبلغی علی الحساب به حساب ایشان واریز کنید

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام بهتراست پرداخت کنید که شکایت ترک انفاق نکند

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
طبق رویه قضایی تا زمان اخذ گواهی نشوز شما مکلف به پرداخت نفقه که ماهانه حدودا بین 2 تا 3 میلیون است می باشید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما بهتر است علی الحساب مبلغی به عنوان نفقه پرداخت و

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

بای زایل شدن وصف کیفری، ماهانه مبلغی به حساب وی ولو اندک واریز شود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله قطعا مشکل ایجاد خواهد شد
شما باید ماهیانه مبلغی به حساب زوجه واریز نمایید

شما باید ابتدا برای زوجه اظهارنامه مبنی بر ‌عدم ‌تمکین ارسال نمایید
و بعد دادخواست الزام به تمکین را اقامه نمایید و