مشاوره حقوقی رایگان - ضمانت وام

با سلام. من سال 85 ضامن یکی از دوستانم شدم که وام گرفت ولی اقساط را اصلا پرداخت نکرده حال باتوجه به اینکه من کارگرم و حقوق بگیر نیستم و نیز هیچگونه اموال منقول و غیرمنقولی ندارم در آخر نتیجه چه میشود؟ آیا حکم جلب من را که ضامن هستم صادر میکنند؟

پاسخ ها :

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

سلام بله محکوم میشوین و باید پرداخت کنید
می‌توانید دادخواست اعسار بدهین

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در صورت شکایت و عدم شناسایی مال از سوی شما، حکم جلب صادر میشود که با دادخواست اعسار میتوانید مانع آن شوید.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

مسول پرداخت شما هستید و در صورت عدم پرداخت امکان جلب شما وجود دارد و میتوانید دادخواست اعسار بدهید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اری امکان پذیر است
ضامن پس از واریز اقساط می‌تواند علیه وام گیرنده دادخواست مطالبه وجه دهد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می‌بایست تمام اقساط را بپردازید و در مقابل از دوست خود آن را مطالبه کنید در غیر از در غیر این صورت اموال شما توقیف و در نهایت جلب خواهید شد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر بانک شکایت کند و شما را محکوم کند طبق رأی دادگاه باید مبلغ محکوم به را باید پرداخت کنید.
و اگر توان پرداخت نداشته باشید می توانید دادخواست اعسار بدهید.

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

احتمال گرفتن حکم جلب شما نیز وجود دارد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بانک میتواند برای توقیف اموال به سراغ هر یک از ضامنین و وام‌گیرندگان برود و اگر مالی نباشد حکم حلب بگیرید. شما بهتر لست اگر مالی از وام گیرنده میشناسید معرفی کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

مسول پرداخت شما هستید میتوانید دادخواست اعسار بدهید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام خدمت شما کاربر محترم سایت دادراه از طریق دادخواست اعسار میتونید قسط بندی کنید همچنین بلنک نیز می‌تواند با شما همکاری کند در این زمینه

سجاد  كريمي

جناب آقای سجاد كريمي :

با سلام ، بله حکم جلب صادر می شود ولی شما میتوانید دادخواست اعسار از پرداخت محکوم به تقدیم دادگاه نمایید

مریم یزدان بین

سرکار خانم مریم یزدان بین :

بله در صورت صدور حکم محکومیت و کشف نشدن مالی از شما امکان صدور برگ جلب هست.

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

با توجه به اینکه ضامن مطابق قانون مدنی متعهد به پرداخت تمام مبلغ وام و همچنین سود و خسارات می‌باشد در صورت اقدام بانک شما مکلف به پرداخت هستید و در صورت عدم پرداخت �م جلب شما صادر می‌شود در صورتی که اقدام ی شما اقساط شود

عرفان حرمتی

عرفان حرمتی :

سلام
وقتی ضامن می شود مسئول می باشید.
اگر اموالی یافت نشود میتواند دستور جلب شما را بگیرد. شما هم میتوانید اعسار بزنید و زندانی نشوید.

مسعود محمدی

جناب آقای مسعود محمدی :

بله ضامن در هرحال ضامن پرداخت است و بعد از پرداخت می‌توانید به وام‌گیرنده مراجعه کنید