مشاوره حقوقی رایگان - دریافت وام پرداختی از وام گیرنده

باسلام
اینجانب ضامن یک نفر شدم که اقساطش را پرداخت نمی کند و زمانی که ضامن شدم از وام گیرنده هیچ گونه مدرکی مثل چک ، سفته و... نگرفتم. سوال بنده این است اگر بانک از من اقساط را بصورت یکجا یا کلی بگیرد بعد از پرداخت مبلغ وام می توانم از وام گیرنده شکایت کنم و پولم را بگیرم ؟ و نحوه شکایت به چه صورت می باشد؟ باتشکر

پاسخ ها :

دلاورفیض آبادی   صفرعلی

جناب آقای دلاورفیض آبادی صفرعلی :

سلام بله با اخذ گواهی از بانک و به استناد آن می توانید دادخواست مطالبه وجه بدهید موفق باشید

پرسشگر :

از پاسخ شما سپاسگزارم.
درصورتی که برای مطالبه وجه از وام گیرنده وکیل بگیرم آیا هزینه وکلالت و دادرسی برعهده بنده (ضامن) است یا وام گیرنده؟

مهدی جهرمی

مهدی جهرمی:

بله دادخوتست بدید

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،هزینه حق الوکاله درحدتعرفه محکوم میشود.موفق باشید

پرسشگر :

باسلام
بانک از من بابت ضمانت شخصی که وام خود را پرداخت نکرده دو فقره چک گرفته به تاریخ سی ام مردادو سی ام شهریور بنده در قسمت در وجه نوشتم حامل (بابت ضمانت وام خانم ....) اگر من توان پاس کردن چک ها رو نداشته باشم پیگیری قضایی به چه صورت می شود آیا چکم برگشت می خوره؟
لطفا راهنمایی کنین بانک تحت فشارم قرار داد من مجبور شدم چک بکشم.

مهدی  پور مشهدی هاشم

جناب آقای مهدی پور مشهدی هاشم:

سلام امکان مطالبه وجوه پرداحتی شما بابت ضمانت از تسهیلات به بانک از طریق اقامه دعوی حقوقی هست

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.پس از تسویه بابانک گواهی از بانک بابت این تسویه توسط خودتان اخذ وبر اساس آن بر علیه شخص دعوای مطالبه وجه نمایید.یاالله

فروغ  قاسميه

سرکار خانم فروغ قاسميه :

با سلام شما با تسویه وام یا پرداخت هر میزان از مبلغ معوقه وام به همان میزان می‌توانید در دادگاه حقوقی شکایت مطالبه تقدیم نمایید

مهدي  مسعودي مهكي

جناب آقای مهدي  مسعودي مهكي:

سلام.بله میتونید.مبلغ وام چقدره؟

رامین معینی

جناب آقای رامین معینی :

بله با عنوان رجوع به مضمون عنه ميتوانيد دادخواست مطالبه اصل وام و خسارات وارده را طرح نماييد

پرسشگر :

ممنون از راهنمای وکلای محترم
مبلغ وام سی و شش میلیون تومان می باشد. بانک میتواند پس از پاس کردن چک گواهی ندهد؟اگر از دادن گواهی امتناع کرد چکار کنم؟چون موقعی که چک ها رو گرفت به رییس بانک گفتم گواهی بهم بدید جواب داد با کپی این چک ها می توانی طرح دعوی کنی.

پرسشگر :

باسلام
بنده بابت ضمانت دوفقره چک با عنوان حامل ( بابت ضمانت آقای ....) به تاریخ سی ام مرداد و سی ام شهریور به بانک داده ام و به وام گیرنده گفتم که در صورت پاس کردن چک ها شکایت خواهم کرد. وام گیرنده بدون اطلاع دادن به من وام خود را تسویه کرده و بانک هم به من اطلاع نداده آیا بانک می تواند چک های من رو مطالبه کند ؟اگر چکم را نتوانم پاس کنم چی میشه؟.ممنون

دامون صادقي

جناب آقای دامون صادقي :

با سلام دادخواست مطالبه بدهید و در ستون دلایل استعلام از بانک را بخواهید و بانک نمی تواند چکها را مطالبه کند

پرسشگر :

باعرض سلام وخسته نباشید
آیا برای چکی که حامل و بابت ضمانت وام به بانک داده شده است حکم جلب صادر میشود؟
روند قضایی آن به چه صورت است ممنون.

فاطمه افشارمنش

سرکار خانم فاطمه افشارمنش:

با سلام شما بعد از پرداخت هر قسط و یا بصورت کلی یعنی با پرداخت تمام وام میتوانید دعوی حقوقی مطالبه مطرح کنید

پرسشگر :

با سلام آیا بعد از صدور اجراییه توسط بانک و توقیف اموال بابت چک ضمانت و وصول نمودن چک، ضامن می تواند برای همان چک بر علیه وام گیرنده از اداره ثبت اجراییه و توقیف اموال درخواست نماید.به عبارتی بانک چک اینجانب را که بابت ضمانت بوده برگشت بزند و اجراییه صادر کند و بنده چک را به هر طریقی پاس کنم می توانم همان چک را بر علیه اموال وام گیرنده که نام وی را روی چک نوشتم اجراییه صادر نموده و درخواست توقیف اموال نمایم؟لطفا راهنمایی فرمایید.باتشکر

پرویزرشیدی

جناب آقای پرویزرشیدی :

بله،بعدازپرداخت اقساط،متوانی دادخواست بدی،وازوام گیرنده طلب خودرا به استناد رسیدپرداختی مطالبه کنی

سید حسن جعفرنژاد

جناب آقای سید حسن جعفرنژاد :

با سلام . بله شما می تونید مبلغی رو که پرداخت کردید از وام گیرنده مطالبه کنید و باید دادخواست مطالبه بدید .البته قبلش از بانک رسید پرداخت بگیرید

پرسشگر :

باسلام
اینجانب بابت ضمانت وام دوفقره چک دادم و قبل از سر رسید چک وام گیرنده مبلغ وام را کامل بحساب خودش واریز نموده تا وام تسویه شود اما رییس بانک بخاطر اینکه مبلغ چک را از بنده طلب نماید مبلغ وام را از حساب وام گیرنده بحساب تسهیلات انتقال نمیدهد تا وام کاملا تسویه شود و به بنده فشار می آورد و می گوید باید چکت رو پاس کنی در غیر اینصورت بابت چک توقیف اموال میزنم و از طریق قضایی پیگیر می شوم .آیا بانک با اینکه به حساب وام گیرنده دسترسی دارد و این پول به منظور تسویه وام ریخته شده است می تواند مبلغ را از بنده درخواست نماید و بابت چک توقبف اموال بزند؟ هرکجا هم رفتم پاسخگو نیستند خواهشا کمکم کنید .ممنون

عليرضا  تحريري نيا

جناب آقای عليرضا تحريري نيا :

با سلام - در ابتدا حضرتعالی می بایست به بانک مراجعه و اقساط را تسویه نمائید ودر ادامه را رسیدی که از بانک بابت پرداخت اقساط دریافت میکنید در محاکم حقوقی دادخواست مطالبه طلب تقدیم نمائید .

سيدرضا جلاليان

جناب آقای سيدرضا جلاليان:

بله مطمینا با اخذ رسید پرداخت وجه و طرح مطالبه وجه

هاجر  بلند نظر

هاجر بلند نظر :

سلام با پرداخت کل مبلغ وام به بانک،میتوانید دادخواست حقوقی علیه گیرنده وام مطرح نمایید با عنوان مطالبه وجه از بابت ضمانت خوانده

خسرو پناهیان

خسرو پناهیان:

استان :

سلام بله شما میتوانید طی دادخواستی از وام گیرنده مطالبه کنید و تاییدیه بانک مبنی بر پرداخت اقساط توسط ضامن خود بهترین دلیل و مدرک میباشد

هاجر  بلند نظر

هاجر بلند نظر :

سلام
بعداز پرداخت مبلغ وام،میتوانید علیه وام گیرنده طرح دعوای حقوقی مبنی بر مطالبه وجه اقدام نمایید.