مشاوره حقوقی رایگان - در مورد ماده 21 قانون جامع خدمات ایثارگران تبصره 2 بند ذ ماده87

سلام
وقت بخیر
درمورد ماده 21 قانون جامع خدمات ایثارگران تبصره 2 بند ذ ماده87
والدین، همسران و فرزندان شهدا و جانبازان و آزادگان و رزمندگان با حداقل شش ماه سابقه حضور در جبهه، شاغل در کلیه دستگاههای مشمول ماده (2) قانون جامع خدمات رسانی به ایثارگران و مؤسسات تابعه آنها و شرکتهای عمومی و دولتی، در صورت تنزل از پست سازمانی بالاتر، مشروط به عدم محکومیت آنها بر اساس آراء مراجع قضائی یا اداری به تنزل پست، از کلیه حقوق و مزایای همان پست سازمانی یا همتراز شغل و پست قبلی برخوردار می شوند.

ایا فرزندان رزمندگان هم شامل می شود این (( و )) شامل فرزندان رمزندگان هم هست؟ یعنی اگر فرزند رزمنده به جایی دیگر رفت اگر پست همتراز خالی نبود باید حقوق و مزایا پست همتراز بهش بدهند؟

ممنون میشوم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست از ارگان مربوطه پیگیری شود

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید از بنیاد شهید و امور ایثارگران و جانبازان مراجعه کنید و درخواست دهید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند به بنیاد شهید منطقه مراجعه کنید

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

5درصد سهمیه استخدامی به رزمندگان با سابقه حداقل شش ماه حضور در مناطق عملیاتی و همسر و فرزندان آنان تعلق می‌گیرد