مشاوره حقوقی رایگان - سن فرزند رزمنده

آیا فرزند رزمنده سهمیه پنج درصد از شرایط سنی در دستگاههای اجرایی معاف است؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

سوالتان را از بنیاد شهید و امور ایثارگران و جانبازان پیگیری کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بستگی به شرایط استخدام در سازمان دارد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
سوال به شکل مختصر و نامفهوم بیان شده است. بهتر است پرسش و خواسته خویش را با تمام جزئیاتی که به نحوه پاسخگویی کمک می‌کرد، بیان می‌فرمودید تا پاسخ مناسب حقوقی دریافت کنید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام می بایست شرایط استخدام را بررسی نمایید