مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از وکیل

با سلام. در پرونده حقوقی وکیل من دادخواست را غلط مطرح نموده یعنی بایستی دادخواست اعاده دادرسی میداد. اما ایشان دادخواست ابطال سند فعلی وصدور سند جدید داده وعدم استماع خورده وقاضی هم توضیح داده که راه اشتباه رفته اید اما اعتراض زده با همان عقیده قبلی ایا میتونم شکایت کنم و پولم را بگیرم؟ ممنونم

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام زمانی که شما وکیل می‌گیرید بهتر است به وکیل خود اعتماد نمایید

یل کارش را به بهترین نحو انجام می‌دهد در حقوق هیچ موقع یک راه مشخص وجود ندارد

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

باسلام خیرتعهدوکیل تعهدبه وسیله می باشدوتعهدبه نتیجه نیست

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

عدم استماع ایراد شکلی است، ایراد را برطرف و مجدد دادخواست ثبت شود

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام خیر وکیل مصلحت شما را در نظر میگیرد مطمئنا راهکار مناسبی ارائه خواهد داشت
بنظرم با مستعدت با وکیلتان مسیر را ادامه بدید موفق خواهید شد

احسان رضایی

جناب آقای احسان رضایی :

سلام.
خیر.
تشخیص نحوه طرح دعوی و دفاعیات با وکیل محترم است.
نظر قاضی محترم وحی منزل نیست و خلاف آن قابل اثبات است.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

خیر تعهد وکیل تعهد به نتیجه نیست بلکه تعهد به وسیله است