مشاوره حقوقی رایگان - هزینه تعمیر درب پارکینگ برای واحد بدون پارکینگ

سلام. در ساختمان پنج واحدی، یک واحد پارکینگ ندارد. شارژر را به طور مساوی پرداخت می‌کند. حال جک درب پارکینگ خراب شده است. آیا باید او هم پول بدهد؟

پاسخ ها :

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

پارکینگ ساختمان به دو صورت اختصاصی یا مشاع به ساکنین تعلق می گیرد. برای محاسبه و پرداخت هزینه های آن نیز بایستی به مشاع و اختصاصی بودن آن توجه کنید زیرا هریک از آنها دارای قوانین مختص به خود هستند.

بر طبق قانون تملک آپارتمان ها، تمام هزینه های مشترک ساختمان بین ساکنین تقسیم بندی می شود و هریک از واحدها بایستی سهم خود را از این هزینه ها پرداخت کنند، حتی اگر از آن بخش مشترک، استفاده نمی کنند.

در این قانون استثنائاتی نیز وجود دارد.

مثلاً اگر پارکینگ ها اختصاصی باشند، در این صورت واحدی که از آن استفاده نمی کند، مسئولیتی در قبال پرداخت هزینه تعمیرات درب آنجا نخواهد داشت.

افشین ملازادگان

جناب آقای افشین ملازادگان :

بله باید پرداخت کند
مانند تعمیر آسانسور برای طبقه همکف

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

اگر صرفا براي تردد خودرويي است خير

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و عرض ادب بله می‌بایست تمام مالکین هزینه را بپردازند

حتی آن شخصی که پارکینگ ندارد

چرا که او نیز می‌بایست ریموت درب را در اختیار داشته باشد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اخلاق و عدالت حکم میکند که مبلغی از وی دریافت نگردد ولیکن چون درب پارکینگ جز مشاعات است همه باید هزینه را پرداخت نمایند

سیده فاطمه کریم الحسینی

سرکار خانم سیده فاطمه کریم الحسینی :

باسلام
از آنجاییکه در پارکینگ جزء مشاعات محسوب میشود باید پرداخت نماید هرچند استفاده نکند

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

جز مشاعات محسوب شود همه باید پرداخت کنند

سید علیرضا سیدی

جناب آقای سید علیرضا سیدی :

باتوجه به اینکه ایشان از پارکینگ استفاده ای ندارد و اصلا پارکینگی ندارد که جهت ورود و خروج اتومبیل از درب پارکینگ و جک آن استفاده کند بنابراین مبنایی جهت اخذ وجه تعمیر یا تعویض جک درب پارکیگ از ایشان وجود ندارد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بله به دلیل اینکه جک درب پارکینگ تنها برای پارک ماشین نیست بلکه برای اسباب کشی و سایر موارد نیز استفاده میشود.

یک وکیل

در صورتی که هزینه از محل حساب جمع آوری شارژ تامین شود ایرادی ندارد اما اگر هزینه تعمیر جک بصورت جداگانه جمع اوری شود کسی که از درب پارکینگ به جهت عدم داشتن پارکینگ استفاده نمی کند تکلیفی به پرداختن هزینه تعمیر جک درب پارکینگ ندارد.