مشاوره حقوقی رایگان - ضرب و شتم

من چند روز پیش به علت ضرب و شتم اومدم خونه پدرم همسرم همسرم دوبار می‌خواست من رو پرت کنه از بالای پله بعد می‌خواست خفم کنه که دستشو دور گردنم حلقه کرد و تا خفگی پیش رفتم که با لگد از خودم دورش کردم بعد خودشم تو همون حالت می‌گفت برو خونه بابات حالا میگه شکایت نکن توافقی جدا شیم خواستم بدونم اگه قرار باشه جدا شم چون هیچی نداره من چه چیزی ازش بگیرم که خودشو راحت نکنه و اینکه اگر یک درصد بخوام برگردم چه تضمینی ازش بگیرم که قانونی باشه چون میگه حق طلاق را نمیده به خاطر سر کار کارش میگه که منو اخراج می‌کند الان می‌خواستم بدونم چه چیزی رو بگیرم اگه بخوام جدا شم اگرم که بخوام برگردم چه تضمینی بگیرم

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
امکان تنظیم متنی تخصصی وجود دارد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
متنی تخصصی تنظیم گردد و

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
ابتدا شکوائیه ضرب و جرح را مطرح نمایید و

و شما باید وکالت در طلاق از زوج اخذ نمایید
دروغ می‌گوید و دادن وکالت در طلاق ، ارتباطی به شغل زوج ندارد

مهریه ، نفقه ، اجرت المثل و نحله
از زوج قابل مطالبه است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

در ابتدا خدمت شما عرض کنم شما بهتر است به پزشکی قانونی مراجعه نمایید

نامه پزشکی قانونی را داشته باشید چرا که بعدها به نوعی می‌تواند به کار شما بیاید

در خصوص وکالت در طلاق می‌بایست خدمت شما عرض کنم هیچ ارتباطی به شغل ایشان ندارد پیشنهاد می‌کنم حتماً از طریق مشاوره سایت اقدام نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
سوال شما تکراری است و قبلاً پاسخ داده شده است.
شما بهتر است دوستانه مشکل را حل و فصل کنید و به مشاور خانواده مراجعه کنید.

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

وکالت در طلاق هیچ ربطی به اخراج شدن از سر کار ندارد مصرانه وکالت در طلاق را از ایشان بخواهید جهت توضیح موارد بیشتر با وکیل مشاوره داشته باشید