مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

با سلام و خسته نباشید. من حدود هفت ساله این وضعیت بازاز سکه دارم سکه میدم یک ساله فهمیدم به بیماری ام اس شدید دچارم و از پزشک متخصص نامه از کار افتادگی دارم تنها درامد من یارانه اس از یه طرف ازدواج کردم خانم دوم بنده با ماشین توی اژانس کار میکنه خواستم ببینم راهی هست که من از مهریه دادن خلاص بشم مستاجرم هستم و قیمت سکه هم هر روز بالا میره

پاسخ ها :

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

به هرحال مهریه باید پرداخت شود.صرفا میتوانید بعلت وضعیت خود وگران شدن سکه دادخواست تعدیل اقساط دهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
شما باید در دفتر خدمات قضایی دادخواست تعدیل اقساط مهریه را مطرح نمایید و مستندات و دلایل خود را ارائه نمایید و

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید دادخواست تعدیل بدهید و در دادگاه با ارائه مدارک دفاعیات خود را مطرح کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود به صرف آنچه در سوال آمده است خیر
امکان تعدیل وجود دارد

مسعود محمدی

جناب آقای مسعود محمدی :

می‌توانید دادخواست تعدیل اعسار نسبت به پرداخت مهریه بدید

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

تعدیل اقساط از طریق دفاتر خدمات قضایی ثبت کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌توانید دادخواست تعدیل مهریه بدهید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
مهریه به عنوان یک بدهی مانند سایر دیون است که بایستی پرداخت شود.