مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

با سلام، من 4 ماهه ازدواج کردم و با همسرم مشکلی نداریم؛ اما خانوادش هر بار باحرفاشون اون رو تحریک میکنن و ما به مشکل برمیخوریم. هر روز زنگ میزنن که فلانی رو بیار این جا مهمونی، منم چون سرکارم نمی‌تونم هربار برم و اونا از این موضوع سوءاستفاده می‌کنند. درضمن من با پدرم و مادرم زندگی می‌کنم و سر سفره اونام و کاری ندارم. پدرم فقط مغازه داره ولی خودم کاری ندارم حالا پدرزنم اومده و خانوممو برده خونشون و گفته جدا شید. البته بار اولشون نیست و حتی اومد و در خونه پدرم و کلی فحش و ناسزا گفت. شاهدم دارم در هر حال بار کج به مقصد نمیرسه. میخواستم بگم من که هیچی ندارم اگه طرف بیاد و بگه جدا شید. (البته من مشکل ندارم و طلاقش نمیدم ولی خب ...) آیا مهریشو ازم تماما میگیرن یا نه؟ میتونم اقساطی بهش پرداخت کنم؟ ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

شما که نه محل سکونت مستقل داشتید نه درامد و نه شغل بهتر بود ازدواج نمیکردید و انها هم بهتر بود موافقت نمیکردنند زیرا عاقبت همین است در هر حال اگر مطالبه مهریه را درخواست نمایند و حتی نفقه معوقه و حال را شما مکلف به پرداخت خواهید شد و تهدیدات و اسیب های قضایی و کیفری و حقوقی را محتمل خواهید شد بهترین کار انست که توافق کنید و مشکل را به نحو مناسب حل کنید

هادی میرزایی

جناب آقای هادی میرزایی :

سلام در صورت عدم توافق کل مهریه به ایشان میرسد البته در صورت رابطه جنس و ازاله بکارت
اما اگر ایشان مطالبه کرد شما میتوانید دادخواست تقسیط مطرح نمایید

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

برای برگشت زوجه ابتدا خودتان و بعد با بزرگتر ها اقدام کنید. اگر موثر نشد دادخواست تمکین بدهید. چنانچه مهریه مطالبه کرد شما می توانید دادخواست اعسار و تقسیط بدهید

علی زارع آب باریک

جناب آقای علی زارع آب باریک :

با سلام بهتر است موضوع را با گفتگو و توافق پیش ببرید شما ملزم به پرداخت نفقه و مهریه هستید و در صورت مطالبه میتوانید اقساط پرداخت کنید در زمان دادگاه مشورت تلفنی این سایت را فراموش نکنید