مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

سلام آیا 220 نیم سکه معادل همان 110 سکه تمام است؟ آیا امکان اجرای مهریه با 220 نیم سکه وجود دارد؟ آیا این میزان مشمول زندان می شود؟ اگر شخص با آوردن شاهد درخواست اعسار کند از پرداخت مهریه منع میشود؟ ایا اگر تقسیط شود حکم جلب و زندان از فرد سلب می شود؟

پاسخ ها :

بتول نيكخواه

سرکار خانم بتول نيكخواه:

سلام
سوال اول خیر
سوال دوم بله
سوال سوم درصورت عدم پرداخت بله
سوال چهارم منع خیر قسط بندی میشود
سوال پنجم درصورت عدم پرداخت اقساط حکم جلب صادر خواهد شد

پرسشگر :

سلام با تشکر
ایا اگر شخص جز حقوق چیز دیگری نداشته باشد هم،همین جواب ها صادق است؟
ایا تعدیل همان تقسیط است؟اگر خیر، امکان جلب را از بین میبرد؟

پرسشگر :

سلام
ایا درست است که دیگر برای مهدیه حبس وجود ندارد؟؟؟
لطفا جواب دهید،واقعا ضروری است.
با تشکر

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
مهریه اگرسکه است تا110تامشمول برگ جلب وزندان است مگراینکه اعسار مطرح کنید تادادگاه تقسیط کند

پرسشگر :

تشکر
ولی منظورم همان است که اگر تقسیط شود و حاضر به پرداخت نگردد دیگر زندان ندارد و اصلاحیه ای برای حبس ندارد؟اگر گفته شود مثلا 5 تارا اول بدهد،ولی اینکارا نکند؟

مهدی شیروانی

جناب آقای مهدی شیروانی :

میزان سکه یا نیم سکه یا وجه یا مال تاثیری در حکم مهریه ندارد.

بهجت  اسماعيلي

سرکار خانم بهجت اسماعيلي :

سلام. امکان مطالبه نیم سکه وجود دارد.اگر اعسار تایید شود به صورت تقسیطی به شما پرداخت می شود و جلوی جلب گرفته می شود

جهانبخش باقری مطلق

جناب آقای جهانبخش باقری مطلق :

سلام ، بله، بله،بله؛پرداخت مهریه قسطی خواهد شد،بله

علی زارع آب باریک

جناب آقای علی زارع آب باریک :

با سلام بعضا ممکن است قیمت نیم سکه دقیقا برابر یک سکه نباشد

علی زارع آب باریک

جناب آقای علی زارع آب باریک :

با سلام از پرداخت مهریه منع نمیشود مهریه تقسیط میابد و مطابق اقساط پرداخت میکند و حکم جلب برداشته میشود مگر آنکه اقساط را هم نپردازد