مشاوره حقوقی رایگان - ادعای مشاع بودن پارکینگ اختصاصی

سلام و عرض ادب ضمن تشکر از همه کارشناسان محترم خواهشمندم بفرمایید در یک ساختمان 4طبقه تک واحدی (کلا 4واحد) که این ساختمون فقط یه پارکینگ داره که این پارکینگ اختصاصی سندی فقط مختص واحد 2 می باشد ولی سایر واحدها ادعای مشاع بودن پارکینگ رو به دلیل وجود انباری در پارکینگ رو دارن و موتور جلوی انباری خودشون پارک می کنند ایا این ادعا درسته یا نه من می توانم از واحدها شکایت کنم و مانع ورودشون بشم در ضمن از طریق راه پله هم سایر ساکنین می تونن به انباری دسترسی داشته باشند ممنون

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام هیچ یک از مالکی نمی‌تواند قسمت‌های مشای ساختمان را تصرف نماید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
خیر مطلقا
امکان پارک خودرو توسط واحدی که پارکینگ ندارد وجود نخواهد داشت

و شما میتوانید شکوائیه خود را مطرح نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بدون رضایت تمام مالکین کسی حق پارک ندارد.

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

از پارکینگ اختصاصی کسی نمی‌توان استفاده کرد و موتور پارک نمود

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بایستی تمام اهالی و ساکنین رضایت داشته باشند
وگرنه حق پارک وجود نخواهد داشت.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بدون اجازه تمام مالکین حق پارک موتور ندارند.
شما می توانید شکایت کنید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام پارکینگ متعلق به شخصی است که در سند آن درج شده است سایرین حق پارک ندارند