مشاوره حقوقی رایگان - تصرف پارکینگ اختصاصی

سلام وقت بخیرضمن تشکر از شما ممنون میشم سوالمو پاسخ بدید. بعضی از همسایگان قسمتی از پارکینگ اختصاصی منو بدون اجازه با گذاشتن وسایلی مثل میز تصرف میکنن. و من باید زنگ تمام واحدها رو بزنم و بپرسم تا متوجه بشم که وسایل مال کیه.آیا میتونم وسایلشونو بیرون ساختمون بندازم تا کسی این کارو نکنه؟آگه این کارو بکنم میتونن ازم شکایت کنن؟؟ با تشکر

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده بهتر است دوستانه مشکل را حل و فصل کنید

مرتضی مرادیان

جناب آقای مرتضی مرادیان:

سلام ابتدایه تامین دلیل ازشورابگیرین و کارشناس جهت بررسی ارجاع داده میشود