مشاوره حقوقی رایگان - تصرف پارکینگ اختصاصی

سلام خدمت وکلای محترم.بنده ساکن تهران منطقه دو هستم. سوال اصلیم در باره تصرف پارکینگ اختصاصی سند دار اینجانب توسط یکی
از همسایگان هست و علیرغم اذعان و اطلاع از مالکیت ما بر این پارکینگ طی چندین ماه صحبت و خواهش حاضر به رفع تصرف پارکینگ نیست و ظاهرا باید در مرحله اول تامین دلیل بشه و بعد شکایت کیفری رفع تصرف عدوانی ولی شرایط رو توضیح میدم که راهنمایی بفرمایید(3دانگ منزل پدرم رو از ایشون خریدم ولی به نام نزدیم و بخاطر رابطه پدرو فرزندی مبایعه نامه هم ننوشتیم،ایشونم وکالت کامل محضری و کاری کامل دادن شامل اجازه به نام زدن 3 دونگ و حق توکیل و غیره بعلاوه اینکه الان چند ماهه من در این منزل ساکن هستم ولی "بدون" قرارداد اجاره بازم بخاطر خیشاوندی)الان برای شکایت از همسایه ای که پارکینگ رو تخلیه نمیکنه و در مرحله اول صرفا میخوام تامین دلیل بگیرم و خودم هم تحصیلات حقوقی و دانش حقوقیم صرفا در حد قانون تجارت و مدنی و مالیاتی گذرونده شده در دانشگاه هست و شرایط احراز وکیل اتفاقی رو ندارم(چون پدرم شهرستانن و براحتی امکان اومدن به تهران رو ندارن میخوام کمترین دردسر رو برای پدرم داشته باشم حتی در صورت توکیل بغیر نیاز نباشه یک بار هم به دفاتر خدمات قضایی و دادگاه و امثالهم بیان و بالخصوص با همسایه متصرف روبرو بشن) و چون نمیدونم اثر کدوم شکایت مالک آپارتمان یا مستاجر آپارتمان در حصول نتیجه رفع تصرف و صدور حکم موثرتره لذا راهنمایی و مشاورتون رو در این مورد جهت حصول بهترین نتیجه و اثر بخشی خواهشمنم: 1) آیا قرارداد اجاره بنویسیم بین پدرمو خودم و به عنوان مستاجر شکایت کنم؟ 2) یا نصف آپارتمان رو به نام بزنم و راسا به عنوان مالک شکایت کنم و وکیل بگیرم؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود اسناد و مدارک مربوطه باید بررسی شود