مشاوره حقوقی رایگان - ودیعه منزل

من و همسرم عقد موقت هستیم،قولنامه خونه به اسم من هست و مهریه ای ندارم
باهم به مشکل خوردیم چون خانواده اش براش یه خانوم دیگه درنظر گرفتن
میتونم ودیعه خونه رو بجای مهریه بردارم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر قرارداد اجاره به نام شما باشد می توانید از موجر در زمان تخلیه تحویل بگیرید در غیر این صورت چنین امکانی برای شما وجود ندارد.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
ودیعه جز مستثنیات دین است
اگر اثبات شود متعلق به ایشان است
با این وجود اقدام نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
بله
اگر قرارداد اجاره به اسم شما باشد مبلغ ودیعه متعلق به شما است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر قرارداد اجاره به اسم شما باشد مبلغ ودیعه متعلق به شما است

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

قبلاً این امکان وجود داشت اما در حال حاضر رویه قضات متفاوت است شما اقدام نمایید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

در صورتی که قولنامه به اسم شما باشد مشکلی نیست

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام اگر در قرارداد قید نشده که همسرتان پرداخت کرده
ودیعه برای خودتان است

سعید فتاح زاده حصاری

جناب آقای سعید فتاح زاده حصاری :

عرض سلام
اگر وجه ودیعه توسط شما پرداخت شده باشد متعلق به شماست در غیر اینصورت اگر مهریه برای شما تعیین شده و شما بابت مهریه طلبکار از همسرتان هستید باید در خصوص مهریه طرح دعوی نمایید و مبلغ ودیعه را به شرط آنکه جزو مستثنیات دین تشخیص داده نشود، توقیف نمایید.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
اگر قرارداد اجاره به نام شما باشد بله امکان پذیر است
اما اگر به نام شما نباشد حقی بر ودیعه نخواهید داشت.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر قرارداد به نام شما می‌باشد مبلغ ودیعه می‌بایست به شما مسترد شود