مشاوره حقوقی رایگان - مهلت تبادل لایحه 10 روز در صورت تخلف به کدام مرجع اقدام شود

تاریخ ابلاغ به خوانده15مرداد تاریخ ثبت تبادل لایحه از طرف خوانده 28 مرداد ،،، ،،،تبادل لایحه مربوط به تجدیدنظر خواهی رای بدوی که قرار نبوده حکم صادرشده

پاسخ ها :

علی تیرالوند یوسفی

جناب آقای علی تیرالوند یوسفی :

اصولا تا زمانی که پرونده به شعبه تجدید نظر ارسال نشده دادگاه بدوی تبادل لوایح را قبول می کنند و منعی وجود ندارد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
سوال ابهام دارد و کامل نیست روز ابلاغ و اقدام محاسبه نمی‌گردد

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

تخلف نیس.ضمانت اجرایی برای ارسال خارج از مهلت تبادل لوایح نیست

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
در صورت موافقت دادگاه منعی ندارد

و اقدام خاصی از طرف شما متصور نمیباشد

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

از شعبه مربوطه پیگیری نمایید در غیر این صورت سرپرستی مجتمع قضایی مربوطه

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

27 ام اخر روز تبادل بوده ولیکن ایرادی ندارد لایحه ثبت می شود در سیستم

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
مهلت تبادل لوایح ده روز است اگر تر این مهلت لایحه ارسال نشه دادگاه در هر صورت پرونده را به دادگاه تجدیدنظر ارسال می کند.

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام اگر از موعد دهروزه خارج باشد دفترشعبه قرار رد تجدیدنظرخواهی صادر میکند

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
متاسفانه مدیران دفاتر دادگاع ها اقدامات سهل انگاری و تخلف آمیز انجام می‌دهند
البته شما در مرحله تجدیدنظر میتوانید لایحه خود را اضافه و مطرح کنید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر خارج از مهلت قانونی باشد خود دادگاه تجدید نظر رسیدگی نمی‌نماید به لایحه طرف مقابل توجه نمی‌کند ‌میتوانید به دادگاه تجدید نظر اعلام کنید