مشاوره حقوقی رایگان - نقطه زنی

سلام. من 5سال پیش همسرم بهم خیانت کرد و منو برد گذاشت خونه پدرم از اون موقع خونه پدرم و می‌خوام ازش جدا شم ولی به هر دری میزنم نمیشه نه تابحال نفقه داده و دوتا سکه از مهریه ام رو هم نداده ، حکم جلبشو گرفتم به بار ولی جلب نشد نمیتونم کشیک بدم تا پیداش کنم میشه از طریق شماره و سیم کارتش ردیابیش کنم؟!

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شعبه اجرای احکام مدنی معمولاً درخواست نقطه زنی را قبول نمی کند.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر مالی از وی سراغ دارید ماشین خونه حساب بانکی برای مهریه و نفقه و اجرت المثل ایام زندگی مشترک خود میتوانید توقیف کنید و به علت عسرو حرج زوجه دادخواست طلاق دهید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اصولا چنین دستوری صادر نمی‌شود
با مقام قضایی رایزنی شود

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

امکان ردیابی هس.ضمن اینکه میتوانید جهت طلاق اقدام نماید ودلایل کافی دارید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
درخواست بدهید

و شما میتوانید دادخواست طلاق را مطرح نمایید و به شروط 12 گانه مقرر در عقدنامه و عسر و حرج استناد نماید

و نفقه معوقه و جاریه هم قابل مطالبه است

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

ابتدا دادخواست مطالبه نفقه مطرح نمایید و شکایت کیفری ترک انفاق در صورتی که ثابت نمایید همسر شما بیش از 6 ماه نفقه شما را پرداخت نکرده است و الزام ایشان به پرداخت نفقه امکان پذیر نباشد به موجب تحقق شرط ضمن عقد نکاح، شما طلاق داده می شوید

محسن جعفری

جناب آقای محسن جعفری :

با سلام
شکایت کیفری ترک انفاق مطرح کنید ، در راستای وصول مهریه اموال وی را توقیف نمایید

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

ابتدا دادخواست مطالبه نفقه و سپس به استناد حکم محکومیت قطعی نفقه و 5 سال ترک منزل زوج( قابل بررسی است چرا که می فرمایید شما در منزل پدر و ترک منزل مشترک نموده اید)، دادخواست طلاق از طرف زوجه

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام مطالبه نفقه کنید و نقطه زنی راهم انجام دهید
برای طلاق هم باکمک وکیل میتوانید اقدام کنید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

امکان نقطه زنی هست ولی نیاز به دستور مقام قضایی است

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بله در صورتی که به اجرای احکام درخواست بدهید
و در صورت صلاحدید قاضی اجرای احکام مدنی نقطه زنی صورت خواهد پذیرفت.

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

به راحتی میتوانید بعلت عدم پرداخت نفقه دادخوست طلاق داده وبه نتیجه برسید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
شما باید ابتدا اظهارنامه برای زوج ارسال نمایید
و بعد شکوائیه ترک انفاق را مطرح نمایید
و اگر زوج 6 ماه از تاریخ ابلاغ ، نفقه را پرداخت ننماید شما میتوانید دادخواست طلاق را با استناد به بند مقرر در عقدنامه و عسر و حرج مطرح نمایید
و