مشاوره حقوقی رایگان - سفته

سلام خسته نباشید من یه سفته برای ضمانت به گوشی فروش دادم اونم 20 میلیون وجه برای گوشی نوشته که تو عم م ندیدمش حالا من چیکار باید کنم کارگرم حقم این نیس برو زندان بخوابم لطفا کمک کنید

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید دادخواست استرداد لاشه سفته بدهید.
اگر به هر دلیلی دادگاه درخواست استرداد لاشه چک را رد کرد به ناچار باید دادخواست اعسار بدهید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند سوال ابهام دارد و کامل نیست.
وجود سند تجاری در دست دارنده نشان از بدهی صادر کننده دارد مدعی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

درصورتی که بدهکار نبوده اید میتوانید دادخواست استرداد لاشه سفته بدهید وبا اثبات ضمانی بودن وپرداخت بدهی آن را استرداد کنبد

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سوال شما مشخص نیست و دقیق طرح نشده است اگر سفته ای را امضا نکرده آیو که مشکلی نیست

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
شما باید دادخواست استرداد لاشه سفته به علت ضمانتی بودن را مطرح نمایید
و شما باید اثبات نمایید که سفته از بابت ضمانت بوده است

و اگر ایشان بر روی سفته اقدام قانونی انجام بدهد شما میتوانید شکوائیه خیانت در امانت را مطرح نمایید

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

ابتدا برای فروشنده گوشی اظهارنامه ارسال نمایید و سپس بعد از 24 ساعت از تاریخ ابلاغ شکایت کیفری مطرح نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر سفته قابل استرداد باشد دادخواست مناسب بدهید

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

داذخواست استرداد لاشه چک ضمانت را ارائه نمایید

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

وجود سفته در ید ایشان حاکی از بدهکاری شما دارد توصیه می‌کنم جهت جهت راهیابی به راهکار احتمالی از مشاوره حقوقی و یا تلفنی وکلای متخصص بهره بگیرید

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

نمی بایست سفته سفید امضا شده می دادید. اگر ضمانتی بودم درج شده است مشکلی نیست

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

درخواست استرداد کنید در صورت ضمانتی بودن ان

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
سوال مشخصا معلوم نیست و از گزاره خبری استفاده شده است.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
شما باید ابتدا اظهارنامه برای ایشان ارسال نمایید
و بعد دادخواست استرداد لاشه سفته را اقامه نمایید
و شما باید اثبات نمایید که سفته از بابت ضمانت بوده است

اگر سفته سفید امضا بوده است شما باید ادعای سفید امضا بودن سفته را نمایید و درخواست کارشناس رسمی برای سفته را نمایید
و