مشاوره حقوقی رایگان - توقیف ماشینی که با اقرار ثبتی واگذار کردم

سلام

سال 96 مادرم یه ماشین به نام من خرید و پولشو هم از حساب خودش پرداخت کرد تا هم تو آژانس کارکنم و هم ازین طریق بیمه بشم .بعلت تغیر شغل در سال 99 بصورت اقرار ثبتی ماشین رو به ایشون برگردوندم وهم برگه اقرار ثبت شده در دفتر اسناد رسمی رو داره و
وهم یک برگه دست نویس نوشتیم و 4 نفر شاهد امضا کردند که ماشینی که امانت دستم بوده پس دادم. ولی به دلایل پیری و ناتوانی مادر و هزینه و دوندگی زیاد(ماشین پلاک منطقه آزاد هست)و تعویض پلاک و انتقال سند دوندگی و هزینه زیاد داره انجام ندادیم سند و پلاک به نام من موند ولی ماشین در اختیار مادرم هست و توسط ایشون و به اسم خودش بیمه شده حالا سال 1402 خانمم مهریشو از طریق ثبت اجرا گذاشته و ماشین تو سیستم توقیف شده برای رفع توقیف سیستمی مادرم باید چیکار کنه ؟ آیا از طریق اداره ثبت میتونه رفع توقیف کنه و اینکه از طریق اداره ثبت محل زندگی خودمون میشه اقدام کرد یا باید به اداره ثبت شهر محل اجرا مراجعه کرد؟ ممنون میشم کامل و جامع راهنمایی کنید .تشکر

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده
مادرتان می تواند دادخواست اعتراض ثالث اجرایی و درخواست رفع توقیف بدهد.
جهت ثبت دادخواست اعتراض ثالث اجرایی به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
مادر شما باید دادخواست اعتراض ثالث اجرایی را به طرفیت شما و همسرتان مطرح نماید
و مستندات و دلایل را به مرجع قضایی آرا نماید و

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیازمند برررسی بیشتر و گفتگو متقابل است تا اظهار نظر دقیقی به توان

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مادر می‌بایست اعتراض ثالث اجرایی نماید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
جهت ارائه اظهارنظر دقیق و کاربردی حقوقی لازم است که کلیه مدارک، مستندات و اسناد پیرامون موضوع مورد بررسی و مطالعه قرار گیرد تا مساله حقوقی مطرح شده مرتفع شود.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
دادخواست اعتراض ثالث اجرایی باید تنظیم‌گردد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
دادخواست اعتراض ثالث اجرایی تنظیم کنید