مشاوره حقوقی رایگان - درخواست افزایش اجاره بدلیل حضور پرستار

سلام
سال گذشته ملکی را برای پدر و مادرم اجاره کردیم. داخل اجاره نامه هم قید شده که ملک برای دو نفر هست. یکی دو ماهی هست مجبور شدیم برای مراقبت ازشون یه پرستار تمام وقت بگیریم.
صاحبخانه درخواست افزایش اجاره داشته. (حدودا بیست درصد اجاره). آیا درخواستش قانونی هست. اگر اجاره را افزایش ندهم چه اتفاقی میافته؟ میتونه از پول پیش کم بکنه؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مفاد قرارداد حائز اهمیت است
بنظر کاری نمی‌تواند کند
موضوع تخصصا باید مورد توجه قرار گیرد

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

با سلام ،هر چه در مفاد قرارداد آمده ملاک‌عمل است

سليمه السادات سجادي

سرکار خانم سليمه السادات سجادي :

سلام هرچند که مفاد قرارداد در این مورد مهم است ولی در کل اجازه برداشت از مبلغ ودیعه را به صورت یک طرفه ندارد.موضوع باید مورد رسیدگی قرار گیرد.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
خیر نمیتواند از رهن کسر کند
این مساله به قرارداد شما با ایشان بستگی دارد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
خیر خلاف قانون است
و هیچ اتفاقی نخواهد افتاد و موجر باید ‌تمام مبلغ رهن را مسترد نماید

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

هر سال میتواند با تمدید درصدی به اجاره اضافه نماید