مشاوره حقوقی رایگان - افزایش اجاره بها

سلام
من مستاجر هستم
سال پیش با قیمت 180 میلیون یک خانه را رهن کردم
امسال صاحب خانه من میگوید باید 310 میلیون بدهی
آیا این افزایش مبلغ درست است؟
اگر درست نیس من چگونه میتوانم مقابله بکنم با ایشان
و اگر قبول نکرد و گفت باید بلند شوید من میتوانم به صورت قانونی بلند نشوم؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بهتر است توافق کنید یا تخلیه کنید و یا مبلغ درخواستی را پرداخت کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام شما با توجه به شهر خود درصدهای اعلامی ستاد ملی را اضافه نمایید و به حساب موجر واریز نماییو

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام بستگی به اینکه شما در کدام شهر زندگی می نمایید می توانید از مصوبه ستادکرونا استفاده نموده و طبق آن مبلغ کرایه را افزایش دهیددرصورت نیاز به توضیحات بیشترمیتوانیدازطریق دادراه تماس بگیرید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

در تهران و مراکز استان‌ها حداکثر 25 درصد قابل افزایش است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

طبق ستاد کرونا بسته به شهر مبلغی مشخصی میتواند اضافه کند بیشتر را قبول نکنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر طبق مصوبه ستاد کرونا ،
قرارداد اجاره با اضافه کردن 20 درصد ، به اجاره بها ، خود به خود تمدید خواهد شد و نیاز به تنظیم قرارداد اجاره هم نیست مگر در موارد استثنائات
شما باید با ارسال اظهار نامه دقیق ، برای موجر و ذکر مبلغ اجاره بها با افزایش 20 درصد ، اعلام نمایید که قرارداد اجاره تمدید شده است و ..

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

بله درست است خیر نمتوانید بلند نشوید بعد از خاتمه قرارداد اجاره خانه مردم را باید تخلیه کنید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بوسیله اظهار نامه موافقت خود را با افزایش 25 درصد یا 20 درصد ( حسب مورد) به اجاره و ودیعه به موجر اعلام کنید و از وی شماره حساب جهت واریز را بخواهید .‌ روال چنین است که ظرف یک ماه از انقضای قرارداد باید در صورت عدم توافق با موجر به صندوق دلدگستری واریز کنید

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با سلام. مبلغ اجارت بر اساس مترژ خانه مشخص میشود. این مبلغ منطق نیست ـدرخواستی نوشته و به اتحادیه املاک مراجعه نمایید. ولی در صورتی ک پایان قرار داد اجاره شما رسیده باشد نمیتوانید بدون رضایت موجر ب اسکان ادامه دهید و طبق قانون پس از پایان قرار داد موجر میتواتد منزل خود را بخواهد.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

فعلا با مصوبه کرونا می توانید با واریز افزایش 25 درصد تمدید نمایید و موجر نیز با اثبات مستثنیات مصوبه می تواند دستور تخلیه بگیرد

نازنین کرداسلام

سرکار خانم نازنین کرداسلام :

با سلام حسب دستور العمل کرونایی موجر تنها تحت چند شرط می تواند موفق به تخلیه شود همچنین در دستورالعمل میزان افزایش 25٪ تعیین شده است

محمدرضا عبادی

جناب آقای محمدرضا عبادی :

شکل طبق بخش نامه ستاد مبارزه با بیماری کرونا در خصوص مستاجرین اعلام شده است که در مراکز استان ها بیست درصد در تهران بیست و پنج درصد و شهرستان ها پانزده درصد اگر بیش از این مبلغ اضافه شده است میتونین قبول نکنین و حق تخلیه هم ندارند

حامد صبوری

جناب آقای حامد صبوری:

سلام در شرایط کرونا فقط حق افزایش 10 در صدی اجاره را دارند