مشاوره حقوقی رایگان - افزایش غیر نرمال کرایه مطب

با سلام سال گذشته ما مطبی به مبلغ 100میلیون ماهی 13تومن کرایه کردیم
مالک امسال مبلغ 600میلیون ماهی 20یا 300میلیون ماهی 30تومن می‌گوید
افزایش غیرقانونی به چه صورت قابل پیگیری است؟

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
این یک توافق است و مالک طبق اصل آزادی اراده در قراردادها حق اعمال دارد.

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

با سلام، باید شرایط قرارداد فعلی و نحوه تمدید آن بررسی گردد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند به تعزیرات حکومتی مربوطه مراجعه کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در خصوص اداره دفتر و یا تجاری اشخاص به هر مقداری که بخواهند می تواند مبلغ اجاره تعیین کنند و اگر مبلغ اجاره بها زیاد است شما می توانید تخلیه کنید.
قانون مربوط به 20 یا 25 درصد مربوط به املاک مسکونی است.

یک وکیل

قرارداد اجاراه براساس توافق طرفین منعقد میشود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
در املاک تجاری ، مالک میتواند به دلخواه مبلغ اجاره بها را افزایش بدهد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام متاسفانه تخلیه تنها اقدام ممکن است

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

ما چیزی تحت عنوان افزایش غیر قانونی نداریم و اینکه در چند سال اخیر سقف افزایش وجود داشت برآب محل های مسکونی بوده است که البته این مصوبه هم مسکوت مانده است

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

مصوبات حمایتی راجع‌به املاک مسکونی نیست در این مورد مالک اختیار تام دارد

عرفان حرمتی

عرفان حرمتی :

سلام
باید قرارداد و شرایط آن مورد بررسی قرار گیرد.
بهتر است توافقی حل کنید.

سید سعید موسوی

جناب آقای سید سعید موسوی :

با سلام
با توجه به اصل آزادی قراردادها مالک ملک تجاری اختیار پیشنهاد هر مبلغی را دارد فلذا درخواست شما قابل پیگیری نمی باشد،در صورت عدم توافق میتوانید ملک را تخلیه نمایید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

متاسفانه قابل پیگیری در دوران کرونا بوده