مشاوره حقوقی رایگان - کوچه اختصاصی و پارکینگ اختصاصی

با عرض سلام و احترام
خانه ما در یک کوچه هست که عرض آن 3 متر است و طول آن 18 متر
درب خانه ما به داخل کوچه باز می شود و در سند ما ذکر شده است که کوچه اختصاصی است ، چون حیاط ما کوچک هست ، ماشین را داخل کوچه پارک می کنیم
همسایه ما ، 2 درب دارد ، یکی رو به کوچه عمومی از سمت دیگر است و یک درب
آن به سمت کوچه ما هست که در سند آنها آمده در به سمت کوچه بن بست .و ما اجازه دادیم به طور موقت فقط خودش رفت و آمد کنه
همسایه ، خانه را به شهرداری فروخته است .
الان شهرداری می خواهد آنجا را تبدیل به پارکینگ عمومی کند و مدعی است
که کوچه اختصاصی که در سند ما ذکر شده برای شهرداری هست چون همسایه فروخته و آنجا راه داره
می خواستم بدونم چون در سند ما کوچه اختصاصی هست
چطور می توانم برای کوچه اختصاصی، مجوز پارکینگ اختصاصی برای خودم
بگیرم تا کسی امکان رفت و آمد نداشته باشه
خیلی ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است.
از طریق شهرداری می توانید موضوع پارکینگ اختصاصی را پیگیری کنید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز ب بررسی کارشناسی ملک دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد و

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
خیر نظر شهرداری خلاف قانون است
شکایت نمایید