مشاوره حقوقی رایگان - جعل و استفاده از سند مجعول

سلام و خسته نباشید
شخصی به جرم « جعل امضای من ظهر چک و استفاده از آن و درگیری و تهدید » از نظر بازپرس متهم و مجرم شناخته شده است و پرونده به دادگاه ارسال شده است، حال سوال من اینست که آیا به حبس محکوم میشود؟ یا ممکن است که فقط به پرداخت جریمه نقدی محکوم شود؟ سپاس از شما

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
بستگي به محتویات پرونده و سوابق فرد مربوطه دارد

نازنین غنی فرجام

نازنین غنی فرجام :

با سلام با توجه به دفاع شما ومدارک ارائه شده تصمیم با قاضی پرونده میباشد حتما از همکاران وکلا مشاوره وکمک بگیرید برای دفاع بهتر

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

تشخیص میزان مجازات بسته به شرایط پرونده با نشر مقام قضایی است