با درود پرسشگر ارجمند اری امکان پذیر است مگر شما بتوانید ادعای خویش را مبنی بر رجوع از هبه اثبات نمایید
با درود پرسشگر ارجمند دور از ذهن نیست
با سلام با توجه به توضیحات ارائه شده فرار از دین محسوب نمی شود. زوجه اگر دادخواست ابطال معامله صوری بدهد و با توجه به اینکه پدرتان خریداری کرده بود معامله قابل ابطال نیست و شکایت همسرتون نتیجه ای نخواهد داشت.
با سلام شما سند را به نام پدرتان انتقال داده اید ؟ چه زمانی این کار انجام شده است ؟
با سلام بله احتمالا وجود دارد
فرار از دین نیست
سلام و عرض ادب خدمت شما خیر امکان پذیر نیست نگران نباشید گرچه ممکن است ادعایی کند ولی قابل دفاع میباشد
خیر در این حالت موفق نمیشود
سلام خیر؛ شما روند طبیعی و فرآیند طبیعی عقد هبه را به سرانجام رسانیدهاید و ارتباطی با مهریه و فرآیند از دین ندارد. به همین دلیل اگر همسر شما در مورد این موضوع وارد عمل شود با شکست مواجه خواهد شد.
با سلام اصولاً خیر
میتوانند این ادعا را نمایند ولی احتمال به نتیجه رسیدنشان کم است
خیر شما دلایل کافی برای اینکه ماشین در حقیقت متعلق به پدرتان است را ارایه دهید تا دعوا رد شود
درود برشما پرسشگر عزیز ، از متن سوال شما چنین به نظر میرسد که شما (صرف نظر ار موضوع قرارداد که هبه باشد یا موضوع دیگر ) قبل از صدور اجراییه اتومبیل را به شخص دیگری منتقل نمودید که اگر چنین باشد از شمول فرار از دین خارج است . چراکه انتقال اموال تا قبل از تقاضای اجراییه ثبت از طرف طلبکار مهریه از شمول این موضوع ( فرار از دین ) خارج است .
درصورتی که حکم مهریه قطعی شده باشد کیفری میتواند اقدام نماید
سلام ابطال معامله ، بستگی به قرارداد تنظیمی شما خواهد داشت
خیررر
تحت شرایطی بله
سلام اگر قبل از صدوراجراییه مهریه باشه که شامل فرار از دین نمی گردد و چنانچه بعد از اجراییه مهریه اقدامات را انجام داده باشید بایستی ثابت کنید که هبه از سوی پدرتان بوده است
دلایلی که خودرو متعلق به پدر شما بوده ارائه نمایید و پدر شما نیز شهادت دهد
طبق رای وحدت رویه دیوانعالی کشور فرار از دین زمانی احراز می شود که مال بعد از حکم قطعی دادگاه به پرداخت مهریه، فروخته شود .
باسلام اگر از طریق اداره اجرای ثبت بابت وصول مهریه اقدام کرده و اجرائیه صادر شده خیر اما اگر از طریق دادگاه اقدام کرده باشد و حکم قطعی مبنی بر محکومیت شما به پرداخت مهریه صادر شده باشد و بعد از آن ماشین را منتقل کرده باشید بله هم تحت عنوان معامله صوری و هم تحت عنوان معامله به قصد فرار از دین میتواند شکایت نماید اما اگر قبل از صدور حکم قطعی منتقل کرده باشید خیر.جهت اطلاع از جزئیات مشاوره تلفنی بگیرید.09156858171
با وجود هبه و رجوع از آن صوری بودن متتفی میباشد
سلام خیر
در صورتی که تاریخ به اجرا گذاشتن مهریه از جانب همسر قبل از بازگرداندن ماشین به پدرتان باشد �تواند شکایت فرار از دین علیه شما مطرح کند
سلام اگر شما به موجب توافقی با پدر خود، ماشینی که به عنوان هدیه به شما داده شده بود را به او بازگرداندهاید و او هم مبالغ مربوط به آن را پرداخت کرده است، این به تنهایی به عنوان فرار از دین قابل قبول نیست. همچنین اگر مبلغ مهریه همسر شما با انتقال مالکیت ماشین به پدرتان مرتبط نبوده و به عنوان پرداخت مهریه از شما درخواست شده بود، این نیز به عنوان صوری بودن مهریه قابل قبول نیست. به هر حال، در هر مورد، باید به دقت به شرایط قرارداد یا توافقاتی که بین شما و پدرتان یا همسرتان صورت گرفته بود ملاحظه شود..
اگر انتقال سند قبل از اجرا مهریه باشد فرار از دین نمیباشد
سلام اگر اجرای مهریه پس از انتقال شما بوده خیر اما اگر قبل از انتقال شما بوده باشد بله
سلام اثبات آن بسیار سخت است
© تمام حقوق این وبسایت برای مالک آن محفوظ می باشد. حق چاپ و نشر مطالب این وبسایت به صورت الکترونیکی یا غیر الکترونیکی محفوظ می باشد.