مشاوره حقوقی رایگان - فرار از دین

با سلام و خسته نباشید
در صورتی که زن مهریه خود را که 500 سکه میباشد به دلیل فساد اخلاقی شوهر به اجرا بذارد (ضمانت زندگی) و در ثنا ثبت کند و مرد متوجه شود و اقدام به زدن ملک به اسم خانواده خود کند
1- ایا زن میتواند فرار از دین را ثابت کند؟
2- احتمال اینکه زن در دادگاه موفق بشود چند درصد است؟
3- اگر شوهر برای طلاق دادن زن 2 سه ماه قبل با نقشه اقدام به انتقال ملک به خانواده کرده باشد به چه صورت میباشد؟(برای فرار از مهریه)

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با توجه به توضیحات مذکور اظهار نظر دقیق حقوقی مستلزم بررسی مدارک و اخذ توضیحات بیشتر و گفتگو متقابل می باشد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

تاقبل صدور حکم قطعی و اجرا فرار از دین محسوب نمیگردد جهت توضیحات بیشتر در صورت تمایل تماس بگیرید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

جرم فرار از دین محقق نیست ولس زوجه میتواند ابطال اسناد را با اثبات صوری بودن تحت شرایطی اخذ کند که البته کار سختی هست

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

صرف ثبت نام در ثنا خیر. اگر حکم محکومیت مرد به پرداخت مهریه صادر شده سپس مرد انتقال داده آنوقت فرار از دین است

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلامس بله می توان رابت فرار از دین اقدامنماید

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

بله میتواند اما قابل درصد گذاری نیست

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام تا قبل از صدور حکم قطعی فرار از دین نمی باشد،از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام با شرایطی فرار از دین محسوب نخواهد شد ولی زوجه میتواند دادخواست ابطال انتقال سند رسمی بدهد البته اگر تماس بگیرید

مینا علوی

سرکار خانم مینا علوی :

اگر بعد از صدور اجراییه مرد اقدام به انتقال اموال خود کند میتوان با ثبات سو نیت او را به فرار از دین محکوم کرد
3_ اگر مرد بدون اینکه زن اقدام به مطالبه مهریه کند اموال خود را منتقل کند و بعدا اقدام به طلاق کند هیچ مشکلی ندارد وفرار از دینی صورت نگرفته

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با سلام . ابتدائا باید توجه داشته باشید ک معامله به قصد فرار از دین تنها در صورتی قابل ابطال است. ک در خصوص مهریه یا هر محکومیت مالی رای صادر شده باشد و صرف ثبت شکایت یا ابلاغ ثنا مانع نیست. و یا در صورتی ک معامله صوری باشد و در واقعیت انتقال داده نشود.
اما تحت شرایطی میتوان اقداماتی انجام داد ک حقوق مالی زوجه حفظ گردد