مشاوره حقوقی رایگان - فرار از دین مهریه

با سلام . ابلاغیه لازم الاجرای مهریه بنده چند روز پیش به دستم رسیده است و هنوز اتفاق دیگری نیفتاده است . آیا فروش خودرو به صورت رسمی و تعویض پلاک برای بنده مشکلی تحت عنوان فرار از دین ایجاد نمی کند ؟ آیا این موضوع تاثیری در نظر قاضی جهت اقساط مهریه خواهد داشت ؟؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
فرار از دین قابل شکایت و پیگیری است

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگر یک خودرو داشته باشید جز مستثنیات دین است نفروشید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود اگر یک خودرو داشته باشید جز مستثنیات دین است نفروشید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بعد از حکم قطعی مبنی بر بدهکار بودن شما اگر نقل و انتقالی صورت بگیرد فرار از دین است و کیفریست.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر فرار از دین محسوب نمیشود مگر ...
زیرا برای تحقق جرم فرار از دین باید از قبل ، صدور حکم قطعی مدیونیت مدیون صادر شده باشد و سپس مدیون مال خود را انتقال بدهد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

خیر اقدامی ننمایید پس از ابلاغ اجراییه فرار از دین محسوب می گردد

محدثه  مرادي قهدريجاني

سرکار خانم محدثه مرادي قهدريجاني :

بعد از حکم قطعی مبنی بر بدهکار بودن شما اگر نقل و انتقالی صورت بگیرد فرار از دین است

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

در این مرحله فرار از دین نیست زیرا طبق رای وحدت رویه حکم قطعی دادگاه باید صادر شود و سپس انتقال انجام شود

یک وکیل

با سلام
حسب رای وحدت رویه موخر الصدور فرار از دین محسوب نمی‌شود

مجید کوشکی نوری مطلق

مجید کوشکی نوری مطلق :

1-خودرو مستثنیات دین نیست
قبل از توقیف از طریق راهور بفروشید مشمول فرار از دین نخواهید شد
البته با راهنمایی و مشورت وکیل در پرونده کیفری پیروز خواهید شد

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

درود اگر یک خودرو داشته باشید جز مستثنیات دین است نفروشید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اگر پرونده در اجراییات ثبت مطرح است نقل و انتقال خودرو فرار از دین نیست .