مشاوره حقوقی رایگان - طرح هادی روستایی

در طرح روستایی دهه هشتاد زمین ما که سند مشاع دارد طرح هادی باغی داشت.
در دهه نود و در بازنگری از طرح خارج شد.
این درحالی است که در زمین از سال 1369 دستشویی و انبار و یک بنا نیمه کاره قرار داشته و بدون اطلاع ان را از طرح خارج کرده اند.
ایا میتوان از بنیاد مسکن گیلان و کارشناس شکایت کرد؟
چگونه باید کارشناس ان دهه را پیدا کرد؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام ‌
خیر
شما باید از طریق بنیاد مسکن پیگیری نمایید و درخواست خود را مطرح نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
برای پیگیری این امر و رسیدن به جوابی روشن، لازم است که شما به شکل حضوری به بنیاد مسکن مراجعه کنید و درخواست خویش را در این ارگان مطرح بفرمائید تا مساله حقوقی شما رفع شود.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله ابتدا کارشناسی مجدد کنید تا بررسی شود سپس اقدام شایسته حقوقی کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند حضوری از بنیاد پیگیری نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

حضوری از بنیاد پیگیری نمایید و درخواست بازگشت به طرح هادی را ارایه کنید