مشاوره حقوقی رایگان - طرح هادی روستایی

سلام آقای وکیل ، از تهران مزاحمتان شدم ،بالغ بر 2 سال قبل در دهستان ... صومعه سرا زمینی به ابعاد 3000متر خریداری کردم که در طرح هادی واقع بود و 2 جواز ساخت نیز گرفتم اما در بازبینی اخیر زمین من درخارج طرح تعریف کردن ،هرچند دهیاری در خصوص ساخت 2 ویلا میگوید اشکالی از نظر ساخت وجود ندارد ...وجهت اعتراص گویا در خردادماه میشود اعتراص نمود ،حال نظر شمارا در این خصوص جویا هستم ضمن اینکه جنب زمین من مسکونی هست وایا میشود زمین داخل طرح تبدیل به زمین خارج طرح هادی شود ؟ .بااحترام

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید از طریق بنیاد پیگیری کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله از طریق بنیاد مسکن پیگیری نمایید
و با توجه به اینکه شما پروانه ساخت
از بنیاد مسکن گرفته اید میتوانید شروع به ساخت نمایید اگر موعد پروانه ، پایان نیافته باشد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اصولاً در طرح‌های هادی با نگرش و بازبینی طرح به صورت 10 ساله قابل تغییر است و این امکان وجود دارد که حتی خارج شود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

به نظر میرسد بهتر است با توجه به جوازسریعع اقدام به ساخت دو ویلا کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر در طرح ده ساله هادی وجود داشته باشد امکان تغییر تحول میباشد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در ابتدا اگر شما به صورت قانونی مجوز ساخت گرفته باشید میتوانید برای ساخت اقدام کنید

سعید خانی فیجانی

جناب آقای سعید خانی فیجانی :

با سلام
در بعضی موارد نقشه طرح تفصیلی روستا تغییر می کند
نظر بنیاد مسکن حجیت دارد