مشاوره حقوقی رایگان - طرح هادی روستا

بخشی از زمینی را در یک روستا خریدم . پس از چیدن دیوار اطراف (به غیر از دیوار متصل به خیابان ) فروشنده مدعی شده که طرح هادی عرض خیابان را 12 متر لحاظ کرده و فاصله جائی که زمین به من تحویل شده تا دیوار آنطرف خیابان 13.2 متر است . از آنجائی که الباقی دیوارهای اطراف هم فاصله 13.2 متر از دیوار آنطرف خیابان را دارند . آیا حدود اربعه زمین بنده از فاصله 12 متری دیوار روبرو آغاز می شود ؟ و یا باید مانند سایرین در فاصله 13.2 متری دیوار بکشم ؟ لطفاً راهنمائی حقوقی بفرمائید چون پرونده حقوقی در این زمینه مفتوح گردیده. متشکرم .

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

پاسخ به سوال شما نیاز به بررسی و گفتگو متقابل دارد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام حدود اربعه براساس سند و قرارداد خرید مشخص میشود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

حدود اربعه براساس سند و قرارداد خرید مشخص میشود دقیقا چه پرونده ای تشکیل شده بیان کنید تا راهنمایی شوید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق بنیاد مسکن می توانید پیگیری کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

هرگونه طرح از طریق بنیاد مسکن موضوع را پیگیری نمایید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛ حدود اربعه براساس سند و قرارداد خرید مشخص میشود از طریق بنیاد مسکن پیگیری نمایید.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

حدود اربعه در سند مشخص می باشد از طریق بنیاد پیگیری نمایید

اكرم  يگانه فر

اكرم يگانه فر :

از طریق بنیاد مسکن قابل پیگیری است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و عرض ادب شما می‌بایست به بنیاد مسکن محل وقوع زمین و دهیاری مراجعه نمایید