مشاوره حقوقی رایگان - طرح هادی روستایی اعتراض به نقشه ی طرح هادی

سلام. من زمینی در روستایی دارم که بالای 25 سال هست که در آن کشاورزی صورت نمیگیره و کاملا مسکونی شده و دور تا دور زمین توی این مدت دیوار چینی هم شده سال 1400 طرح هادی پیشنهادی روستا صادر شده و با دیدن نقشه طرح هادی متوجه شدم زمین من داخل بافت نیست در صورتی که زمین های دور و اطراف من که زمین خالی هست حتی بدون هیچ دیوار یا مرزی داخل بافت آمده آیا میتونم با تهیه کردن نقشه ی هوایی به اجرای این طرح معترض بشم تا بنیاد مسکن برای زمین من تجدید نظر کنه که داخل بافت بیاد؟ زمین هایی داخل بافت اومده که حتی از مرکز محل کلی دور افتاده اند ولی زمین من که چندین ساله در از آن استفاده میکنیم هم مسکونی هم باغ گرفتیم داخل بافت نیامده !!! در ضمن شورای محل و دهیار هم با نظر من موافق هستن و اونها هم نظرشون اینه که به غیر از زمین من چند مورد زمین دیگه هم همین مشکل را پیدا کرده و حاضر هستن نامه هم بدن، ممنون میشم زودتر پاسخ من رو بدید که تا دیر نشده اقدام کنم ، به کجا باید مراجعه کنم

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق بنیاد می توانید پیگیری کنید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اول برو بنیاد مسکن ببین روی زمین شما چه طرحی گذاشتند بعد اگه به نتیجه نرسیدید دادخواست تامین دلیل بعد با تامین دلیل شکایت به دیوان عدالت اداری

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛ طرح هادی روستایی طرحی است که ضمن ساماندهی و اصلاح بافت موجود، میزان و مکان گسترش آتی و نحوه استفاده از زمین برای عملکرد های مختلف از قبیل مسکونی، تولیدی، تجاری و کشاورزی، و تاسیسات و تجهیزات و نیازمندیهای عمومی روستایی را بر حسب مورد در قالب مصوبات طرحهای ساماندهی فضا و سکونتگاههای روستایی یا طرحهای جامع ناحیه ای تعیین مینماید پیگیری شما از طریق بنیاد مسکن و شهرسازی باشد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در خصوص موضوع شما نیاز به بررسی بیشتر است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله قابل اعتراض است
و شما باید به بنیاد مسکن مراجعه
نمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

از طریق بنیاد پیگیری نمایید