مشاوره حقوقی رایگان - در مورد طرح هادی روستا

سلام من در روستا حیاطی شخصی به مساحت 400 متر دارم که از داخل حیاط طرح هادی اجرا شده حدود 15 سال پیش که دو متر از خونه قدیمی در طرح هست و نه آب، ونه برق ،گاز از آنجا رد نمی‌شود، کوچه شیش از رو به رو هست که به خیابان اصلی وصل است ، آب برق گاز از آنجا می آید و حیاط و خونه ما در انتهای کوچه هست ،الان همسایه رفته به دهیار گفته که این کوچه رو باز کنن ،دهیار به بخشدار نامه زده و از دادستان درخواست کردن که رسیدگی شود ،الان من باید چکار کنم

پاسخ ها :

مجتبی اکبری

جناب آقای مجتبی اکبری :

با سلام
در صورتی که اجرای کوچه با طرح هادی روستا مطابقت داشته باشد شما نمیتوانید مانع شوید.