مشاوره حقوقی رایگان - طرح هادی روستایی

با سلام وقت بخیر اینجانب ملک پدری که در طرح هادی و داخل بافت می‌باشد را بین برادران به دو قسمت به متراژ500متری تقسیم کردیم و مراحل تفکیک سندبه تک برگ را هم از طریق بنیاد مسکن انجام دادیم در حین ساخت بخاطر گرفتن کنتور گاز پرونده رابه کمیسیون ماده 99فرستادیم با توجه به اینکه سند تک برگ با کاربری مسکونی صادر شده است در استعلامات کمیسیون ماده99 از بنیاد مسکن؛ بنیاد مسکن اعلام کرده که یکی از قطعات کاربری باغ هست و الان ما اقدام به ساخت واحد مسکونی هم نموده ایم لطفا راهنمایی بفرمایید من باید در رابطه با پرونده که در کمیسیون هست چه اقدامی انجام دهم

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

اگر شما بدون گرفتن پروانه ساخت
از بنیاد مسکن شروع به ساخت کرده باشید کمیسیون ماده 99 یا حکم به پرداخت خسارت یا تخریب را صادر خواهد کرد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز ب بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

طرح هادی روستایی قابل تغییر است. یعنی شما می‌توانید درخواست تغییر کاربری یک زمین روستایی را هم داشته باشید. براساس توافق انجام شده میان بنیاد مسکن انقلاب اسلامی و سازمان امور اراضی، هر گونه تغییر کاربری‌های اراضی داخل طرح‌های ‌هادی روستایی با موافقت سازمان امور اراضی انجام خواهد شد.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در کمیسیون می توانید دفاعیات خود را مطرح کنید.
کمیسیون یا حکم تخریب میده یا جریمه تعیین می کند که می تواند به رای کمیسیون اعتراض کنید که در نهایت اگر اعتراض شما را رد کردند می توانید از طریق دیوان عدالت اداری اعتراض خود را پیگیری کنید.

فرشاد غلامی

جناب آقای فرشاد غلامی :

با سلام
در این خصوص می بایست نسبت به طرح دعوی تغییر کاربری اقدام نمایید ک مستلزم مشورت و اقدام از سوی وکیل می باشد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق کمیسیون مربوطه پیگیری و در صورت نیاز اعتراض کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

منتظر نظر کمیسیون ماده 99 باشید با توجه به وضعیت موجود شما اصولا بین 50 تا 70 درصد قیمت روز بنا جریمه خواهد بود

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

شما اول گفتید همه زمین در بافت طرح هادی قرار گرفته و سند گرفتید حالا میگید یک قطعه آن باع است نمیشه ، یا شما اشتباه میگید یا بنیاد مسکن

اكرم  يگانه فر

اكرم يگانه فر :

منتظر رای کمیسیون باشید که یا رای به تخریب یا جریمه می دهد

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

براساس توافق انجام شده میان بنیاد مسکن انقلاب اسلامی و سازمان امور اراضی، هر گونه تغییر کاربری‌های اراضی داخل طرح‌های ‌هادی روستایی با موافقت سازمان امور اراضی انجام خواهد شد لذا طرح هادی روستایی قابل تغییر است. یعنی شما می‌توانید درخواست تغییر کاربری یک زمین روستایی را هم داشته باشید و از طریق کمیسیون مربوطه پیگیری و در صورت نیاز اعتراض کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

منتظر رای کمیسیون باشید یا جریمه در نظر می گیرند و یا تخریب النهایه در دیوان قابل اعتراض است