مشاوره حقوقی رایگان - محکومیت اجرت المثل

سلام
سوال اول من این هست
زنی که از بدو شروع زندگی درخانه پدری من تا 3 سال سکونت داشته وتمامی کارهای وانجام امور منزل با مادر من بوده ایا اجرت المثل بهش تعلق میگیره؟
سوال دوم میگن اجرت المثل حق زن هست ومرد محکوم هست به پرداخت
ولی زن من در این 10 سال زندگی مشترک یک بار نشده که پدر ومادر من رو دعوت کنه وسر ی سفره جمع کنه وبگه اینم دست پخت عروستونه
کار من هم به صورتی بوده که غذا رو در شرکت میخوردم زیاد در منزل غذا طبخ نمیشد تازه هروقت هم من تدارک مهمونی رو میدیدم مادر من از منزل پدریم غذا درست میکرد وبه خانه من می اورد وبرای مهمانان من طبخ وسرو میکرد حتی فرشها رو هم قالیشویی زحمت شستن رو میکشید
پتو ها رو که خشک شویی زحمت میکشید اتو کشیدن لباس ها که اصلا معنایی نداشت
صبحانه خودم دوتا نون میزاشتم تو پلاستیک وبه همرا خود به سر کار میبردم لباس ها رو هم لباس شویی میشست ودر اخر بنده طبق توان مالی که یک کارگر بودم طبق اسناد و تراکنش بانکی مبلغی در حدتوانم به همچین زنی هم پرداخت میکردم گوشی وگل گوش طلا هم دادم بهش
با توجه به اینکه مادرم وخانوادم دربند ابروشون بودن واین خانوم رو مثل دختر خودشون میدونستن ومادر من کار میکرد و واسه زن من تولد ومناسبت ها واسش در حد توانش هدیه میداد حالا اجرات المثل گذاشته اجرا میخام بدونم باید چیکار کنم ؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مطالب ارسالی شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد

حدیثه علیمی

سرکار خانم حدیثه علیمی :

با سلام.
در جلسه رسیدگی از همسرتون بخواهید که اثبات کنند از روز اول ازدواج به شما اعلام کرده بودند که اگر کاری انجام می دهند، تبرعی و رایگان نبوده و شما باید بهشون اجرت می دادید.
به تبصره 336 قانون مدنی هم استناد کنید.
در کل توصیه میکنم وکیل داشته باشید و الا خیلی راحت رای به اجرت المثل داده می شود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
طبق قانون اجرت المثل ایام زناشویی ، توسط کارشناس تعیین خواهد شد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

سوالتان نیاز ب بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد