مشاوره حقوقی رایگان - پیش فروش مغازه

سلام و وقت بخیر
یه سوال داشتم در مورد اینکه من یه مغازه پیش فروش خریدم به مشکل خوردم با فروشنده از طریق داوری شکایت کردم و رای داوری در تاریخ1401/12/27 به نفع من صادر شد 20روز وقت اعتراض داشت فروشنده اعتراض نکرد بعد دادگاه هم رای رو به نفع من صادر کرد پرونده رفت اجراییه فروشنده 2روز پیش درخواست ابطال رای داوری داده بدون عذر موجه ،ایا درخواستش ارزش داره میتونه جلوی اجراییه رو بگیره یانه؟

پاسخ ها :

الهه یارلو

سرکار خانم الهه یارلو :

اگر دلایل اعتراض قوی باشد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام اصول نخی مگر اینکه دلایل و مدارکی مبنی بر ادعای خود ارائه کنند