مشاوره حقوقی رایگان - حکم دادگاه

من با دختر پایین رابطه برقرار کردم هردو هم مست بودیم الان می خواد به باباش بگه می خواستم بدونم اگه شکایت کنن چه حکمی ممکنه دادگاه بده

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
رابطه برقرار کردن با دختر در حال مستی ، به نوعی رابطه در حکم عنف است . البته که شما نیز مست بوده اید . ولی اگر هر دو نفر شما ، برای ارتکاب جرم مست شده باشید ، به مجازات مقرر در قانون محکوم خواهید شد .

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با توجه به نوع جرم ، مجازات
شلاق خواهید داشت
و ممکن است به حبس محکوم گردید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

ممکن است چون هردو مست بوده اید به مجازات شلاق محکوم شوید

محمد صادقیان

جناب آقای محمد صادقیان:

سلام و عرض ادب خدمت شما
اگر دختر مست لایعقل باشد و شما نباشید و هشیار باشید با وجود مستی محکوم به زنای به عنف خواهید شد ولی چنانچه دختر با رضایت با شما رابطه برقرار کرده باشد شلاق حدی دارد
لازم به ذکر است همه این موارد بایست اثبات گردد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر شما انکار کنید موضوع قابل اثبات نیست

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام منظور شما را از پایین متوجه نشده‌ام سن ایشان می‌بایست بیان شود و نیاز به بررسی بیشتر دارد که می‌توانید

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

سلام
هر دو رابطه نامشروع مادون زنا، تا 99 ضربه شلاق

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
شکایت بی‌فایده است
مگر شما به زور و اکراه چنین کرده باشید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شلاق خواهید داشت
و ممکن است به حبس محکوم گردید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

هردو به مجازات رابطه نامشروع و شلاق محکوم خواهد شد اگر ثابت شود که به علت ارتکاب جرم عمداً بخرم داشته‌اید و مست کرده‌اید به مجازات مستی و حد شلاق نیز محکوم خواهید شد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

به مجازات رابطه نامشروع محکوم می شوید اگر ثابت شود که به عنف بوده وضعیت فرق می کند و اگر به دلیل ارتکاب جرم، عمدا مست کرده باشید مجازات شلاق حد شرب خمر نیز بر آن اضافه خواهد شد

سعید باروح

جناب آقای سعید باروح :

بستگی به نوع شکایت و اثبات رضایت یا عدم رضایت خانم از رابطه داره

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

برای اظهارنظر حقوقی نیاز به اخذ اطلاعات بیشتر می باشد لذا پیشنهاد می شود مشاوره تلفنی داشته باشید

محمدرضا  شايق كندرود

جناب آقای محمدرضا شايق كندرود :

اگه ازدواج بکنید که حله در غیر ان صورن مجازات دارد

فريدون  طاهري

فريدون طاهري :

اگر هردو رضایت داشته اند مجازات رابطه نامشروع دارد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

با توجه به توضیحات شلاق

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

سلام

اگر دختر مورد اشاره شما شکایت کند و این مسئله به دادگاه منتقل شود، احتمالاً دادگاه بر اساس قوانین موجود و بر اساس شواهد و مدارک موجود، به تصمیمی در خصوص این پرونده خواهد رسید.

رابطه جنسی با افراد زیر سن قانونی تلقی می‌شود و ممکن است به عنوان جرمی محسوب شود. در این صورت، شما می‌توانید محکوم به مجازات‌هایی مانند حبس و یا شلاق شوید. علاوه بر این، این موضوع ممکن است برای شما در آینده نیز مشکلاتی ایجاد کند، مانند از دست دادن شغل یا حتی سوء سابقه به دنبال داشته باشد.

لذا، بهتر است در اولین فرصت با دختری که با آن رابطه جنسی برقرار کرده‌اید و خانواده‌اش صادقانه صحبت کنید و بهترین راهکار برای اداره این مسئله را پیدا کنید. همچنین، به دنبال مشورت با وکیل خود و در صورت لزوم، با مشاوران متخصص، اقدام به بررسی حقوقی و قانونی این مسئله کنید.