مشاوره حقوقی رایگان - رابطه نامشروع

حکم زن مطلقه 43ساله که داخل باغچه ای باسه مرد جوان رابطه داشته است چیست؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
بستگي به نوع رابطه دارد
مادون زنا شلاق دارد وگاها تبعید

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

زنا انواع و اقسام مختلفی دارد که هر کدام از آن ها می توانند مجازات های مختلفی داشته باشد. زنا یکی از بزرگ ترین گناهانی است که در قانون اسلام وجود دارد. به دلیل کبیره بودن این گناه، باید حتما بدانید که معمولا مجازات هایی شامل سنگسار، اعدام و شلاق وجود دارد

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

در صورت احراز محصنه بودن اعدام است

علی حسین کاظمی

جناب آقای علی حسین کاظمی :

مجازات رابطه نامشروع شلاق حدی است

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کار بر محترم بستگی به نوع رابطه دارد و اینکه آیا قابل اثبات باشد و یا خیر

مسلم قربان بابائی

جناب آقای مسلم قربان بابائی :

بستگی به نوع رابطه دارد؛ مصداق زنا است یا رابطه نامشروع مادون زنا؛ اثبات بشود یا نشود؛ هر کدام باشد جواب متفاوت خواهد بود.