مشاوره حقوقی رایگان - تصرف عدوانی

با سلام شخصی که به مدت 8 سال زمین کشاورزی را اینجانبان را غصب کرده و به تصرف خودش در اورده که از طریق دادگاه تحت عنوان پرونده تصرف عدوانی در دست اقدام می باشد که طبق اسناد رسمی سند تک برگی و گزارش کارشناس رسمی دادگستری حاکی از اضافه تصرف به مقدار 364 متر مربع را دارد که نامبرده طی اعتراضی که روی گزارش کارشناسی نفر اول زده است و سه نفر کارشناسان جدید بر روی ملک آمده اند که قرار شده است بررسی و کارشناسی مجدد خودشان را به دادگاه ارسال کنند آیا ملاک سند تک برگی ثبت اسناد می باشد و اینجانبان می توانیم به حق و حقوق خودمان برسیم لطفا راهنمایی و مشاوره لازمه را بفرمایید . با سپاس

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیتز ب بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
پرسشگر ارجمند راه دفاع از حقوق شما وجود دارد….

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و وقت بخیر خدمت شما کاربر سایت دادراه بهتر است که اینگونه گفت که پرونده هایی که تماما ملکی یا حتی یک سر آن نیز مربوط به زمین و املاک و باغات و کلا اموال غیر منقول میشود به این صورت نیست که صرف سوال پرسیدن کوتاه و ساده موجب ایجاد راه حل شود چرا که ابعاد گسترده مسائل حقوقی مخصوصا پرونده ملکی نباید سهل انگاری کرد به این علت که ممکن است اشتباه در خود عنوان خواسته که در ستون دادخواست ذکر میکنید یا دفاعیات به ضرر اصحاب دعوی تمام بشه . با توجه مطالبی که قید شد بهتر است بررسی مفصلی از اوضاع و احوال پرونده صورت گیرد اینکه چگونه طرح دعوی شود و دلایل آن چه میتواند باشد و آیا این دلایل نیز باید در ارسال دادخواست بارگزاری شود یا خیر و بر چه مواد قانونی استناد شود مهم است چرا که باید بر اساس قوانین و مستدل باشد و بهتر است که بدانید درصورتی که دادخواست به طور دقیق و صحیح مطرح نشود یقین داشته باشید که در اولین مرحله رسیدگی رد شده و همچنین ممکن است شرایط شکلی آن درست باشد و نام دادخواست را بشود روی آن گذاشت ولی به صلاح نباشد که این نوع دادخواست با این کیفیت و این دلایل به شعبه قضایی ارسال شود که این از وظایف وکیل است که این مصلحت را تشخیص دهد . اگر هم که پرونده در جریان باشد باید مطالعه پرونده در شعبه حقوقی صورت گیرد که وکیل از جزئیات پرونده باخبر شود و دفاعیات مناسب و کاملی انجام دهد .

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بله ؛ ملاک است . سند مالکیت اماره خوبی بر رفع تصرف عدوانی است مگر این که طرف مقابل ادعا کند به ناقل قانونی منتقل شده است . در هر صورت به دلیل اهمیت موضوع ، نیاز است که محتویات پرونده تحت بررسی و مورد مطالعه قرار گیرد .