مشاوره حقوقی رایگان - آیا ورود عنف وتصرف عدوانی ملک توسط مالک با ارازل اوباش اثبات بشه چه مجازاتی و شامل تخلیه و تحویل میش

با سلام ... هستم ملکی را فروختم بدلیل اینکه یک سوم ثمن معامله به من پرداخت نشده من به عنوان حق حبس ضمانت ملک را تحویل ندادم در زمان غیاب مستاجرین ملک مالک با توسل به ده نفر اراذل اوباش با تخریب دیوار وارد ملک شدن با کلیه اسباب اثاثیه ملک تحت تصرف مستاجرین را تصرف کردن طبق گزارش نیروی انتظامی اراذل اوباش بودن و حتی با مامور درگیر شدن بعد تنظیم دادخواست به عنوان ورود به عنف و تصرف عدوانی. ضرب و جرح سه نفر از ارازل اوباش اقرار شهادت به جرم کردن ... آیا امکان تبرعه برای متهمین با وجود اثبات مطالب بالا وجود دارد.

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

خیر به هیچ عنوان ورود به عنف خود جرم است حال ضرب و جرح نیز به اناضافه می شود... .

نازنین غنی فرجام

سرکار خانم نازنین غنی فرجام:

اقرار یکی از مواردی میباشد که عدول از ان امکان ندارد

یک وکیل

سلام" به نحوه دلایل ارائه شده شما در پرونده دادسرا بستگی دارد .

جواد  وطن خواه قولنجي

جناب آقای جواد وطن خواه قولنجي :

خیر اقراربالاترین دلیل محسوب میشود که باوجود اقرار نیاز به دلیل دیگری جهت اثبات اتهام وجود ندارد.

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،اگرخوب ودقیق دفاع شود تبرئه معنی ندارد.موفق باشید