مشاوره حقوقی رایگان - تصرف عدوانی

مغازه ای حدود ده سال بسته بوده و بعد از آن صاحبش مغازه را باز کرده و من شرکیم از ایشان که خود را وکیل خانوادگی معرفی کرده اجاره کردیم و بعد از یک ماه خانمی کلیمی (اسرائیلی) آمده و ادعای صاحب ملک میکند بعدا درصورتی که هیچ کس این خانم را نمیشناسد و ملک اوقاف بوده و از من شکایت کرده بازپرسی منع تعقیب من را صادر کرد ولی یک ابلاغیه از شعبه دادیاری دادسرای عمومی به اینجانب ابلاغ شده.
درضمن سری اول بازپرسی بنده قولنامه ای که نوشته بودیم و مبلغ 60میلیون تومان ودیعه برجی هفتصد هزار کرایه ماهانه که پرداخت کرده بودیم را فتوکپی و برابر اصل کرده و تقدیم بازپرسی کردیم ضمیمه پرونده شد.
و ابلاغ دوم به شرح زیر است.
نوع علت حضور:
دفاع از اتهام انتسابی دایر بر تصرف عدوانی و تخریب آمده است.
لطفا من را راهنمایی کنید.
باتشکر

پاسخ ها :

پرسشگر :

لطفا محبت کنید یکی ازشما حضرات عالی
یه راهنمایی به من کنید.
دو روزه منتظره یه راهنمایی از شما عزیزان گرانقدر وکلای محترم دادراه هستم.

طاهره تكري

سرکار خانم طاهره تكري:

سلام.مدارک باید رویت شود به دفتر وکیل مراجعه داشته باشید و توضیحات لازمه را خواهند داد.

دادراه

دادراه:

استان :

کاربر گرامی با توجه به متن سوال شما به نظر می رسد موضوع پیچیدگی زیادی داشته باشد و مشاوره آنلاین به احتمال زیاد پاسخگوی نیاز شما نخواهد بود. بهتر است با مدارکتان به یک وکیل مراجعه نمایید.

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،به نظرم همان مدارک قبلی که به بازپرسی تقدیم نمودیدمجددا تقدیم کنید،ضمنا این بار مدارکتان باتوجه به قرارمنع تعقیبی که داریدنسبت به قبلی قوی ترمیباشدوبااین مدارک دفاع کنید.موفق باشید