مشاوره حقوقی رایگان - اتهام ماده 690 جزایی از طرف دادستان در راستای تغییر نقشه هادی روستایی و انتقال کوچه به ملک خریداری

عرض میشود که ملک زمینی را در جوار منزلمان که بر اساس نقشه طرح هادی در سال 1383 الحاق به مسکونی بوده است را خریداری کردیم و در آن زمان دو عدد درخت نخل کاشتیم و پس از یک یا دو سال بنیاد مسکن نقشه اصلی را تغییر داده و به بهانه چهارده متر نمودن کوچه البته با تبانی شورا و دهیار ملک خریداری شده و قسمتی از منزل ما را به کوچه الحاق نموده است و من از آن زمان با حصار فلزی دور درختان و بقیه زمین را سنگ لاشه ریخته بوده ام حال در سال 95 دیوار چینی نموده ام و افرادی همسایه از من شکایت نموده اند و دادستان تصرف عدوانی کوچه عمومی مطرح و دادگاه ما را محکوم کرده و در تجدید نظر نیز همین طور و چون ما تقاضای ماده 477 نمودیم رد شده به عنوان اینکه استعلام از بنیاد مسکن گواه این ادعاست و دادگاه طی استعلام از بنیاد مسکن نقشه تغییر یافته که ثمره خودش بوده را بدون بیان چیزی ارایه داده و در پذیرش ماده 477 به لایحه ما بر اساس این نقشه استعلام ذکر نموده است و میگوید چنانچه بنیاد مسکن گزارش خلاف واقع ارایه نموده و یا اظهار نظری خلاف قوانین نموده است با اثبات این موضوع در مرجع صالح امکان احقاق حق از طریق اعاده دادرسی وجود دارد و به هیئت موجود که اسناد و مدارک استعلامهای ارایه شده معتبر است و خدشه ای بر رای وارد نیست.
حال پیشنهاد شما چیست

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام
با توجه به اين كه أعاده دادرسي نيز رد شده است تنها راه شكايت كيفري اثبات خلاف واقع و سپس به استناد ان طرح أعاده دادرسي مجدد امكان پذير است

حامد رضوی

جناب آقای حامد رضوی:

با سلام و وقت بخیر
شما اول از همه باید بتونید گزارش خلاف واقع را اثبات کنید

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

سلام موضوع شما نیاز به بحث بیشتر والبته مطالعه پرونده دارد
در صورت نیاز به مشاوره بیشتر و یا لایحه مرتبط می توانید با همکاران محترم دادراه و یا اینجانب تماس حاصل فرمایید
بین ساعات 18 الی 20
قبل از تماس پیامک ارسال دارید
با تشکر

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.شما فرمودید ملک خریداری شده.دریافت ثمن از سوی شما دال بر رضایت به بیع است .فلذا این حق که خود را مالک اشجار ملک فروخته شده بدانید صحیح نیست .مگر اینکه در مبایعه نامه آن را لحاظ کرده باشید.یاالله

یک وکیل

سلام " شما همه راههای قانونی اعتراض به رای صادره را طی نموده اید و بر این اساس تغییری در وضعیت محکومیت تان ایجاد نشده است . بهتر است به رای صادره قانونی تمکین کنید چونکه احیاء امرمختومه غیرممکن است .

یک وکیل

ظاهرا حضرتعالی تمام مراحل دادرسی را طی کرده و محکوم شده اید. بهتر است برای پیگیری این موضوع مشاوره حضوری با وکیل مورد نظر داشته باشید و در صورت ارائه راهکار ادامه پروسه پرونده خود را به ایشان بسپارید

یک وکیل

با سلام اگر اعاده دادرسی شما نیز پذیرفته نشده است راه حل دیگری برای شما قانونا متصور نیست.

محمد خادمي حمید

جناب آقای محمد خادمي حمید:

سلام همکاران محترم به درستی پاسخ مقتضی به سوال شما را داده اند