مشاوره حقوقی رایگان - زمین خارج از طرح به من فروختند

با سلام،بنده سال 98 زمینی ب مبلغ 250 ملیون خریدم،حالا بعد از دوسال و اندی متوجه شدم که زمین خارج از طرح هادی روستا میباشد،در موقع معامله فروشنده گفته بود زمین مسکونی میباشد،ولی در قولنامه هیچ متنی در مورد کاربری و طرح هادی نوشته نشده،حال میتوانم از فروشنده شکایت کنم،و غیر از 250 ملیون خسارت بگیرم ضرر زیان بگیرم،درکل مبلغی که خوابیدن 250 ملیون پول بنده در دوسال را جبران کند می‌شود گرفت یا خیر،در ضمن فروشنده پاسخگو نیست

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر بتوانید ادعای خود را ثابت کنید دادخواست ابطال معامله و استرداد ثمن معامله ب نرخ روز بدهید.
بهتر است جهت تنظیم دادخواست به دفتر وکیل مراجعه کنید یا از طریق سایت درخواست بدهید تا دادخواست به درستی تنظیم شود.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام صرف ادعا کفایت نمیکنه شما باید اول ادعای خود را اثبات کنید و بعد از آن طرح دعوا کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر این شرط در قرارداد ذکر شده باشد حق فسخ دارید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

باید ثابت نمایید که به وصف کاربری مسکونی خریداری نموده ایید تا حق فسخ ایجاد شود

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

باید زمان خرید دقت می کردید و حداقل در قرارداد قید می شد به نظر می رسد کاری نمیشه کرد ....

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر بتوانید ادعای خود را ثابت کنید دادخواست ابطال معامله و استرداد ثمن معامله ب نرخ روز بدهید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود بستگی به مفاد قرارداد دارد لیکن باید عرف رجوع کرد و قیمت تعیین‌ی احتمال موفقیت دشوار است لیکن موضوع نیازمند بررسی بیشتر است

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

باید بتوانید توافق بر مسکونی بودن را اثبات نمایید و ابطال معامله را مطرح کنید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام اگر ادعای خود را اثبات نمایید می توانید دادخواست ابطال معامله و استرداد ثمن را به نرخ روز مطرح نمایید