مشاوره حقوقی رایگان - نحوه عفو یا خرید 80ضربه حد

با سلام و عرض ادب
طی تست الکل توسط افسر راهنمایی ماشینم به پارکینگ انتقال دادن،و حدود 70روز بعد آزاد شد،و امروز از اجرای احکام جهت تحمل 80ضربه حد با من تماس گرفتند.
راهکاری برای متحمل نشدن این قرار وجود دارد؟لطفا راهنمایی بفرمایید.ممنون

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

حد تعطیل بردار نیست و در صورت اثبات اجرا خواهد شد

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و درود خدمت شما کاربر سایت دادراه چون قطعی شده است و اجرای احکام پرونده را در دست گرفته است و به شما نیز ابلاغ شده است راهی برای جایگزین کردن وجود ندارد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق شعبه اجرای احکام پیگیری کنید

علی افخمی

جناب آقای علی افخمی :

اگر حکم شما صادر و قطعی شده است ،خواسته شما بسیار محال به نظر میرسد.از نظر تیوری اما هنوز راه وجود دارد که میتوانید با مراجعه به همکاران وکیل پ بررسی دقیق ایشان بهترین مسیر را انتخاب نمایید.ان شاالله

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر شلاق حدی در هر حالتی باید اجرا گردد

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

خیر باید اقرار نمی کردی یا تجدید نظر خواهی می کردی

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

در صورت قطعی شدن حد اجرا میشود

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

بایدازابتداانکارمیکردی یا ادعای جهل نسبت به ماهیت آن نوشیدنی می کردید الان دیگر حکم به مرحله اجرا رسیده است و باید اجرا کرد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
چنان‌چه رای قطعیت یافته باشد راهی نیست جز اعاده دادرسی ان هم با شرایطی امکان پذیر است

يحيي  چقازردي

جناب آقای يحيي چقازردي :

اگر محکوم شدید راهکاری نیست الی تحمل شلاق

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

مثلا می توانید به قاضی محترم اجرای احکام مراجعه نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام متاسفانه قابل تبدیل به جزای نقدی نیست

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

خیر باید اعمال شود مگر اینکه بیماری داشته باشید که اعمال حد برای سلامتی و جان شما خطرناک باشد

پرویزرشیدی

جناب آقای پرویزرشیدی :

سلام، حکم حد باتوجه به اینکه از حدود الهی است باید عینآ اجرا شود وقابل عفو وتخفیف نیست

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

از اجرای احکام پیگیری شود

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
یکی از تفاوت هایی که شلاق حدی با شلاق تعزیری وجود دارد این است که حد را نمی توان با استفاده از نهادهای ارفاقی که قانوتگذار محترم قانون مجازات اسلامی در نظر گرفته است ، کاهش داد یا آن را تبدیل به مجازات دیگر کرد . ولی علی ایحال به شکل حضوری از طریق شعبه اجرای احکام کیفری مربوطه پیگیری بفرمائید .

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

با سلام،

متأسفانه، اگر شما توسط دادگاه به مجازات 80 ضربه حد محکوم شده‌اید، این مجازات باید اجرا شود.