مشاوره حقوقی رایگان - تعویض اتاق

بنده نزدیک 4ساله پرایدی خریدم همون موقع بردم تعویض پلاک پلاکو به نام خودم زدم و بعد از این مدت رفتم ماشینمو بفروشم گفتم اول پلاکمو عوض کن بعد پول بده رفتیم تعویض پلاک همون مامور برا تعویض پلاک ماشینم گفت ماشین اتاق تعویضه بهش گفتم چندسال پیش خودت تعویض کردی گفت نمیدونم شاید اشتباه صورت گرفته نامه داد برا اگاهی دیگه دنبالشو نگرفتم طرف هم دیگه ماشینو ازم نخرید حالا من موندم چکار کنم تو این اوضاع؟

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام باید اینکه یک بار تعویض پلاک شده است و بار دیگر این مشکل پیدا شده و همان موقع هم تعویضی بوده است را از راهور مرکز استان پیگیری ی کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر بتوانید اثبات کنید که در زمان تصرف فروشنده شما تعویض صورت گرفته میتوانید علیه وی اقدام کنید که البته اثبات این مورد کار سختی هستم باید تامین دلیل کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از پلیس راهور پی‌گیری کنید.
اگر غیر قانونی اتاق عوض شده باشد ممکن است جریمه تعیین شود.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
می توانید از کس ه خریده اید شکایت نمایید یا

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما میتوانید از فروشنده خسارت بگیرید
و شما باید ابتدا دادخواست تامین دلیل را مطرح نمایید تا توسط کارشناس رسمی ، تمام معایب خودرو و قیمت خودرو معیوب مشخص گردد
و بعد باید اظهارنامه برای فروشنده مطرح نمایید
و سپس باید دادخواست مطالبه خسارت ارش ناشی از مابه التفاوت عیب خودرو را اقامه نمایید و

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

ابتدا تامین دلیل کنید اگر ثابت شود که شما در جریان تعویض اتاق نبوده میتواند دادخواست فسخ و استرداد خودرو را دهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می توانید ابتدا تامین دلیل نمایید و سپس از فروشنده خود شکایت کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
علیه فروشنده می‌توان طرح دعوا کرد
همچنین بهتر است
به آگاهی رجوع کنید و

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در هر صورت لازم است که شما اقدامات مقدماتی نقل و انتقال خودرو را به انجام برسانید. برای این کار لازم است به کلانتری مورد اشاره مراجعه کنید تا تعویض پلاک در آینده صورت گیرد .

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

سلام از طریق آگاهی پیگیری بفرمایید اگر مشکلی باشه بتوانید قانونی اقدام کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

جهت اظهار نظر دقیق حقوقی و ارائه راهکار مناسب مستلزم بررسی اسناد و مدارک میباشد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بدوا درخواست تامین بدهید تا خودرو کارشناسی شود ببینید این ایراد از قبل از زمان خرید شما بوده یا خیر در اینصورت میتوانید علیه فروشنده طرح دعوی کنید در غیر اینصورت خیر
بهتر است برای تعویض پلاک مراحل قانونی را طی کنید تا خودرو تعویض پلاک شود سپس اقدام به فروش نمایید