مشاوره حقوقی رایگان - تعویضی بودن اتاق نیسان خریداری شده

سلام من نیسان خریدم بعنوان چند تیکه رنگ ب همراه نامه کارشناسی
امروز رفتم تعویض پلاک گفتن اتاق تعویض شده راهنمایی میخواستم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید معامله را فسخ کنید یا با اخذ تامین دلیل خسارت عیب خودرو را مطالبه کنید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

ب راهور مراجعه کنید و در نهایتا معامله را فسخ کنید و خسارت بگیرد

یک وکیل :

با سلام
ابتدا اخذ تامین دلیل از شورای حل اختلاف با جلب نظر کارشناس سپس اعلام اراده مبنی بر فسخ مستند به نظر کارشناس از طریق ارسال اظهارنامه بدلیل خیار تدلیس یا خیار عیب یا خیار غبن ، و سپس طرح دعوی فسخ معامله در دادگاه .

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

یا معامله را فسخ کنید یا با اخذ تامین دلیل خسارت عیب خودرو را مطالبه کنید.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام باید به استناد گزارش راهور اظهارنامه و سپس دادخواست تایید و تنفیذ فسخ بدهید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
می توانید فسخ کنید یا جریمه آن را پرداخت کنید تا تعویض پلاکصورت بگیرد

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام از طریق پلیس راهور موضوع را پیگیری نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

یا باید معامله را فسخ نماید یا به همون وضعیت پذیرش و خسارت دریافت کنید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

سلام و احترام ، با اخذ تامین دلیل خسارت عیب خودرو را مطالبه کنید ضمن اینکه معامله را فسخ کنید

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام می توانید معامله را فسخ و یا مطالبه خسارت نمایید