مشاوره حقوقی رایگان - خیانت

باسلام من متوجه شدم شوهرم تا قبل از عقدمون با خانمی ب صورت مجازی در ارتباط بوده ولی الان شوهرم ازم دوره و شک دارم ک هنوز هست چون اون خانوم هنوز پیگیرشه میخواستم بدونم میشه پرینت سیم کارتهاشو بگیرم 9 تا سیم کارت داره ک من فقط شماره سه تاشو نو دارم خودش حقوق خصوصی خونده ومیگه چون قبل از عقد بوده نمیتونم هیچ ادعایی داشته باشم ایا درسته؟و این ک بر اساس حرف های خودش و اینکه این خانوم هنوز پیگیرش هست شک کردم ک احتمالا صیغه ش بوده باشه چجوری میتونم بفهمم صیغه ش هست یا نه؟

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام چون مربوط به قبل از عقد بوده به نظر اثر ندارد

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

خودت را اذیت نکن و زندگی را بر خود و شوهرت حرام نکن اصل بر برائت است اگر خلافی بکنه آخرش یه روز معلوم میشه با هاش عشق ورزی کن

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر اخذ پرینت پیام ها و تماس ها با دستور مقام قضایی امکان دارد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به اینکه ارتباط قبل از عید بوده شکایت نتیجه ای نخواهد داشت.
در خصوص پرینت بعد از عقد نیز اگر با عنوان رابطه نامشروع شکایت دادگاه دستور پرینت مکالمات و پیامک هارو می دهد.
توجه داشته باشید صرف ارتباط تلفنی یا ارتباط در فضای مجازی رابطه نامشروع محسوب نمی شود.
بدون دستور قضایی نیز امکان اخذ پرینت وجود ندارد.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام بله در قبل از عقد بوده که شما همسر ایشان نبودید که بخواهد به شما خیانت کند یا خیر حتی اگر 10 سال هم با هم باشید و قبل عقد خیانت کند و باز شما نمی‌تونید مدعی باشید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اگر رسمی با‌شد قابل استعلام است
قبل از عقد با شما طرح شکایت نتیجه مطلوبی نخواهد داشت
اینک اگر در تماس باشند با شرايطي امکان طرح شکایت وجود دارد
بدیهی است هر مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود.....

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست دستور مرجع محترم قضایی باشد