مشاوره حقوقی رایگان - بررسی گوشی همسر مشکوک

سلام خسته نباشید، اگر مردی به همسر خودش مشکوک شود از چه طریقی می‌تواند درخواست بررسی و بازیابی گوشی برای همسرش بگیرد از دادسرا؟ و آیا اطلاعات قابل ارائه در دادگاه هست؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

با حکم قضایی میتوانید تقاضای پرینت خط تلفن بگیرید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

خیر صرف شک کافی نیست باید ادله مثل ویس و چت و پیامک‌ برای شکایت داشته باشید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر مدارک کافی دارید یا مطمئن هستید می توانید با عنوان رابطه نامشروع شکایت کنید و درخواست پرینت مکالمات و پیامک هارو بدهید.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام نیاز به حکم قضایی دارد از طریق دفتر خدمات قضایی می توانید شکایت کنید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

سلام لطفاً جهت ارایه توضیحات لازم و ارایه بهترین راهکار و پیشنهاد و نظر به تسلط اینجانب در انجام خواسته ی شما بنحو احسن حاصل 28 سال سابقه و تجربه وکالت در مراجع قضایی از طریق سامانه درخواست مشاوره تلفنی ثبت نمایید درخدمتتون هستم

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

با طرح شکایت ایشان میتوانید موارد فوق الذکر را پیگیری نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

و شکایت کیفری نمایید تا موضوع از طریق مخابرات استعلام گردد

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام بله از طریق دادگاه قابل پیگیری است

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

✳سلام
✔حکم قضایی میتوانید تقاضای پرینت خط تلفن بگیرید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

شک کفایت نمی کند صرفا با شکایت و دستور قضایی

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

درود بر شما
پرینت که دستور نمی دهند مگر با طرح شکایت مزاحمت تلفنی
بازیابی قابل انجام نیست و غیر قابل استناد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام هم چنین اقدامی متصور نیست هیچ شخصی نمی تواند بدون وجود دلایل و مدارک استنادی به کسی افترا نماید